Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (2108) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 657)

Denley.pl- Logo - Opinie

Denley.pl

Opinie (2108) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (10 657)

Opinie na temat Denley.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślali szybki czas realizacji zamówień oraz sprawność dostawy. Opinie na temat jakości są w przeważającej mierze pozytywne, klienci chwalą materiały i wykonanie. Większość klientów jest zadowolona z dopasowania rozmiarów. Klienci pozytywnie ocenili obsługę, doceniając łatwość kontaktu, przejrzystość zasad i profesjonalizm. Możliwość zwrotu jest często doceniana. Klienci często podkreślają atrakcyjne ceny i korzystne promocje jako ważny atut sklepu. Duży wybór produktów i szeroka dostępność rozmiarów są często wskazywane jako mocna strona sklepu. Sporadycznie pojawiają się uwagi negatywne dotyczące jakości. Pojawiają się też problemy z rozbieżnościami w dopasowaniu rozmiarów. Część osób wskazuje na zbyt skomplikowany lub płatny proces zwrotu.

Opinie nt. sklepu denley.pl

Cieszę się z bardzo szybkiej dostawy. Rozmiar bluzy zgodnie z tabelą,ładna czerń/niestety amatorskie zdjęcie rzadko oddaje faktyczny kolor.pozdrawiam🙂

roznica kolorow

kolor w ofercie odbiegal od koloru realnego ktory byl znacznie ciemniejszy.

Koszulki

Polecam bardzo

Bardzo dobrze się czuję w tych…spidniach

Bardzo dobrze się czuję w tych spodniak. Materiał bardzo dobry.
2 moje zakupy w tej firmie I jestem zadowolony z szybkiej dostawy i cena jakość naprawdę warto i wrócę jeszcze po koszulki..
Super ,szybka dostawa 24h!!!
Firma ok
Projekt, wykonanie,wygoda.
wszystko ok

Wszystko zgodne z opisem jest Ok
bardzo jestem zadowolona z dostarczonego towaru, szybka dostawa