Opinie na temat alfaram.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą jakość wykonania luster, podkreślając ich solidność, estetykę oraz trwałość. Dostawa luster przebiega szybko i sprawnie, a klienci doceniają profesjonalizm, punktualność i bezpieczeństwo transportu. Kontakt z obsługą oceniany jest bardzo dobrze dzięki komunikatywności, uprzejmości i profesjonalizmowi zarówno podczas zamówienia, jak i dostawy. Bezpieczeństwo transportu i solidne zabezpieczenie luster podczas dostawy są wyraźnie doceniane przez klientów. Klienci są zadowoleni z szybkości realizacji zamówień, często podkreślając terminowość lub nawet krótszy niż oczekiwany czas oczekiwania. Możliwość konfiguracji oraz szeroki wybór wariantów luster jest bardzo ceniona przez klientów, którzy mogą dopasować produkt do własnych potrzeb.
Opinie nt. sklepu alfaram.pl
Bardzo dobry kontakt. Produkt najwyższej jakości. Polecam serdecznie.
Dziękujemy za opinie :)
Dziękuję za profesjonalizm i szybką realizację zamówienia, pomimo gorącego okresu przedświątecznego. Polecam wszystkim lustro jest przepiękne. Pan dostarczający przesyłkę bardzo uprzejmy i pomocny.
Dziękujemy za opinie :)
Jestem zadowolony z jakości wykonania oraz terminu realizacji zamówienia jednakże oświetlenie osoby przed lustrem nie jest zadowalające mimo tylnej zabudowy oraz mocniejszego światła LED.
Dziękujemy za opinie :)
Lustro bardzo ładne, dokładnie takie, jakie wybrałam. Ledy tworzą świetny klimat.
Lustro przepiękne . Firma godna polecenia
Dziękujemy za opinie :)
Polecam, wrócę po kolejny zakup.
Dziękujemy za opinie :)
Eleganckie lustra w dobrych cenach i super dostawa własną flotą polecam
Lustro jest przepiękne! Bardzo polecam
Dziękujemy za opinie :)
Piękne lustro i profesjonalna dostawa :)
Dziękujemy za opinie :)
Realizacja lustra w dwóch częściach poszła szybko. Super dostawa
Dziękujemy za opinie :)
Lustro przepiękne. Dobrze zabezpieczone. Polecam.
Dziękujemy za opinie :)
lustro bardzo dobrej jakości wszystko zgodne z zamówieniem
Dziękujemy za opinie :)
Szybko i dobrze zrobione lustro ! Polecam !
Dziękujemy za opinie :)
Bardzo ładne lustro, terminowa realizacja.
Dziękujemy za opinie :)
Jedno lustro ok, drugiego nikt nie chce
Jedno lustro ok, drugie brak możliwości wymiany - bo jest za małe, jest po terminie na zwrot, a Alfaram tego nie chce. Zamiast się przeglądać, zostałem sprzedawcą lustra...
Kiedy wszyscy inni fachowcy bawią się w kotka i myszkę z terminami - alfaram od początku bardzo słowni - czas realizacji tyle i tyle, i dokładnie tyle to zajęło, lustro świetnie się sprawuje. Polecam
Lustro ok, dobrze wymierzone
Bardzo sdobrej jakości lustro
Dobrej jakości ramy. Obawiałam się stabilności przy dużym rozmiarze, ale zupełnie niepotrzebnie. Ogromnym plusem jest własny transport- mam bardzo przykre doświadczenia z innymi lustrami dostarczanymi przesyłką kurierską
Wszystko super
Bardzo dobry kontakt.
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, profesjonalna obs