flagolie.pl- Logo - Opinie

flagolie.pl

Opinie (896) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1214)

flagolie.pl- Logo - Opinie

flagolie.pl

Opinie (896) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1214)

Opinie na temat flagolie.pl są przeważająco pozytywne. Klienci doceniają piękne, oryginalne i trwałe zapachy, które wyróżniają się na tle konkurencji. Wysoka jakość produktów, estetyczne oraz solidne opakowania, a także szybka, sprawna i bezproblemowa dostawa budzą zadowolenie wśród użytkowników. Obsługa klienta jest często opisywana jako szybka, profesjonalna i uprzejma. Dodatki w postaci gratisów lub próbek są bardzo mile widziane i wywołują entuzjazm. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące nietrafionych nut zapachowych lub braku złożoności niektórych produktów.

Opinie nt. sklepu flagolie.pl

Dwa mistery boxy okazały się być identyczne. Nie dostałam tez tak reklamowanej darmowej próbki perfum do zamówienia.
Ok
Uniserum olejowe - cudowny zapach, jestem zachwycona ❤️ duży plus za próbki kosmetyków w gratisie do paczki - zawsze doceniam taki gest 👌transakcja szybka i bezproblemowa, produkty doskonale zabezpieczone - będę polecać :)
Super olejek ,szybka dostawa.