flagolie.pl- Logo - Opinie

flagolie.pl

Opinie (896) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1214)

flagolie.pl- Logo - Opinie

flagolie.pl

Opinie (896) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1214)

Opinie na temat flagolie.pl są przeważająco pozytywne. Klienci doceniają piękne, oryginalne i trwałe zapachy, które wyróżniają się na tle konkurencji. Wysoka jakość produktów, estetyczne oraz solidne opakowania, a także szybka, sprawna i bezproblemowa dostawa budzą zadowolenie wśród użytkowników. Obsługa klienta jest często opisywana jako szybka, profesjonalna i uprzejma. Dodatki w postaci gratisów lub próbek są bardzo mile widziane i wywołują entuzjazm. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące nietrafionych nut zapachowych lub braku złożoności niektórych produktów.

Opinie nt. sklepu flagolie.pl

Zapachy niestety pachną jak odświeżacz do WC.
Przesyłka dotarła bardzo szybko.Zapachy cudowne
Super produkty!

Szybka dostawa, produkty bardzo ciekawe, idealne na prezent
Dzień dobry Jedna gwiazdka to i tak za dużo Świece spalają się nierówno, pękają. Najlepiej widać na zdjęciach. Zgłosiłem temat wczoraj, brak odpowiedzi.
Niestety jestem zawiedziona. Dokonałam zakupu 4 produktów. Krem do ciała przyszedł uwaga - otwarty (miał naruszone srebrne zabezpieczenie oraz poluzowane wieczko). Mgiełka do twarzy z lipy niestety okazała się mieć zepsuty atomizer przez co korzystanie z niej jest utrudnione. Jedynie olejek z pestek malin i mydło w kostce dotarło w stanie nienaruszonym.
obsługa klienta, szybkość dostawy