Opinie na temat julianessa.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybkość dostawy. Są zachwyceni wysoką jakością produktów, często podkreślając ich trwałość i estetykę. Doceniają estetyczne, bezpieczne i staranne pakowanie przesyłek. Chwalą profesjonalną i uprzejmą obsługę oraz łatwość kontaktu ze sprzedawcą. Pozytywnie zaskoczeni są dodatkowymi gratisami i upominkami do zamówień.
Opinie nt. sklepu julianessa.pl
Zamówiłam towar kurierem 1 lipca jest 5 lipiec towaru dalej brak a miał być za 1 dzień. Nie polece nikomu zakupów
Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl
Dzień dobry, Pani zamówienie zostało wysłane 3.07 kurierem InPost. Paczka z niewiadomych przyczyn jest przetrzymywana w firmie kurierskiej:
4 Lip 2025, 4:13
Przyjęta w Centrum Logistycznym
3 Lip 2025, 15:49
Odebrana przez Kuriera
2 Lip 2025, 16:13
Niestety zaistniała sytuacja nie jest wynikiem naszego zaniedbania, a problemami firmy kurierskiej. Paczka powinna być do Pani doręczona 3 lipca.
Numer listu przewozowego znajdzie Pani w mailu informującym o wysyłce z dnia 2.07 godzina 16:13
szablony ciagle sie odklejaja , nie jestem w stanie na nich pracowac sa sztywne plastikowe a klej nie trzyma
Odpowiedź ze sklepu julianessa.pl
Odezwiemy się do Pani i wyślemy nowe :) W sprawie reklamacji prosimy zawsze o kontakt :)
Aktualizacja: w dniu dzisiejszym wysłaliśmy paczkę z nowymi szablonami do Pani :)