willi.pl- Logo - Opinie

willi.pl

Opinie (1364) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3574)

willi.pl- Logo - Opinie

willi.pl

Opinie (1364) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3574)

Opinie na temat willi.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni wysoką jakością materiałów oraz perfekcyjnym wykonaniem nakryć głowy. Doceniają również luksusowe, estetyczne i staranne opakowanie produktów, które sprawia dodatkową przyjemność z zakupów. Wygląd i design nakryć głowy są bardzo chwalone za oryginalność, piękno i elegancję. Obsługa klienta jest oceniana bardzo wysoko – klienci podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i sprawną komunikację. Szybkość i sprawność realizacji zamówień są często chwalone. Klienci często podkreślają unikatowość, oryginalność oraz artystyczny charakter produktów. Sporadycznie pojawiają się drobne uwagi co do szczegółów doręczenia. Część klientów zwraca uwagę na rozmiar nakryć głowy – zwykle są zadowoleni, choć pojawiają się sugestie dotyczące lepszego dopasowania.

Opinie nt. sklepu willi.pl/

Czapki, a mam ich 7, są wyjątkowo piękne. Najbardziej podoba mi się bujny pompon który jest tego samego koloru co czapka. Doskonały materiał, niektóre ze ślicznymi ozdóbkami, tworzy czapki nietuziknowe.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię oraz za zaufanie przy kolejnych zakupach. Cieszymy się, że nasze czapki – w tym ich wykonanie, materiały oraz detale – spełniają Pani oczekiwania, a pompony i ozdobne elementy przypadły Pani do gustu. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy nad wyjątkowymi projektami. Zespół Willi
Bardzo gustowne opakowanie i jakość przesyłki. Spróbujcie publikować zdjęcia/ filmy do wszystkich modeli.

Brązowa czapka z pomponem i broszką

Brązowa czapka z pomponem jest szykowna, materiał mniej zwarty jak w poprzednich i ciut luźniejsza jak std ( mam ich sporo). Piękny wzór z dżetami i broszką. Jest bardzo twarzowa i wydaje się głębsza jak poprzednie modele.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, dziękujemy serdecznie za tak szczegółową i wartościową opinię. Cieszy nas, że czapka jest dla Pani szykowna, twarzowa oraz że doceniła Pani jej wzór z dżetami i broszką. Dziękujemy również za uwagi dotyczące dopasowania i struktury materiału — to dla nas bardzo cenne informacje, szczególnie od osoby, która ma już kilka naszych modeli. Z wyrazami szacunku, Zespół Willi

Klasyka elegancji doskonałej jakości

Czapka pięknie wykonana. Klasyka elegancji. Bardzo dobra jakość. Ciepła. Gdyby jeszcze znak jakości "Wool" był jakoś inaczej naniesiony, byłoby idealnie. Biały nadruk "Wool" lekko przebija przez wierzch czapki.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię oraz wszystkie spostrzeżenia. Cieszymy się, że czapka spełniła Pani oczekiwania pod względem jakości, elegancji oraz komfortu cieplnego. Dziękujemy również za cenną uwagę dotyczącą oznaczenia „Wool” — przekażemy ją do naszego zespołu w celu analizy i ewentualnego udoskonalenia produktu. Zespół Willi

Piękny beret

Beret bardzo dobrej jakości, w twarzowym bordowym kolorze. Przesyłka perfekcyjnie zapakowana w estetyczne pudło, dostarczona w krótkim terminie od zamówienia. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię. Cieszymy się, że beret spełnił Pani oczekiwania pod względem jakości i koloru, a także że doceniła Pani estetyczne opakowanie oraz szybką realizację zamówienia. Jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z zakupu. Zespół Willi
Bardzo wysoka jakość wykonania, łącznie kupiłam trzy czapki, wszystkie milutkie i cieplutkie.
Szybka realizacja zamówienia,wysoka jakość materiału z którego wykonany jest beret i bardzo ładnie zapakowane
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że szybka realizacja zamówienia oraz wysoka jakość materiału beretu spełniły Pani oczekiwania. Jest nam również miło, że sposób zapakowania produktu został przez Panią doceniony. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Willi. Zespół Willi
Dobra jakość i piękne wzory. Jedyne czego brakuje to wcześniejszych modeli, które aktualnie są niedostępne.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię oraz miłe słowa dotyczące jakości i wzorów produktów z Willi. Jednocześnie dziękujemy za przekazaną sugestię dotyczącą wcześniejszych modeli. Każda taka informacja jest dla nas cenna i pomaga w dalszym doskonaleniu oferty. Zapraszamy ponownie do Willi. Zespół Willi
Wspaniala jakość nakryć głowy. Cena bardzo przystępna. Świetny kontakt z firmą. Błyskawiczna , doskonale , estetycznie zapakowana przesyłka. W całej rozciągłości polecam ! Satysfakcja gwarantowana !
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą i szczegółową opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani jakość naszych nakryć głowy, przystępną cenę, kontakt z firmą oraz sprawną i estetycznie przygotowaną przesyłkę. Pani rekomendacja jest dla nas niezwykle cenna i stanowi ogromną motywację do dalszej pracy. Zespół Willi

Super czapki Willi

Czapki z tego sklepu są rewelacyjne,maja niepowtarzalne wzornictwo , wspaniałe kolory i doskonałą jakość, polecam wszystkim paniom, a do tego opakowanie przesyłki jest wręcz luksusowe.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak wspaniałą opinię. Cieszymy się, że nasze czapki zostały przez Panią docenione za wzornictwo, kolory oraz jakość wykonania. Bardzo miło nam również, że zauważyła Pani estetykę opakowania przesyłki. Dziękujemy za serdeczne polecenie. Zespół Willi
To już trzecia czapka, którą kupiłam od państwa firmy. Każda z nich pięknie wykonana. Podczas noszenia nie zmienia fasonu, cały czas bardzo ładnie się prezentuje. Na zdjęciach wyglądają tak jak w rzeczywistości.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, dziękujemy serdecznie za kolejne zaufanie i tak miłą opinię. Cieszy nas, że wszystkie trzy czapki spełniły Pani oczekiwania, zarówno pod względem wykonania, jak i trwałości fasonu podczas noszenia. Bardzo się również cieszymy, że zdjęcia oddają ich rzeczywisty wygląd — to dla nas ważne. Dziękujemy za lojalność i zaufanie. Z wyrazami szacunku, Zespół Willi
WITAM! JEŚLI MIAŁABYM COŚ POPRAWIĆ, TO FORMĘ PŁATNOŚCI. MOŻE TO KWESTIA OPERATORA PŁATNOŚCI, ALE SPORO CZASU ZAJMUJE TA KWESTIA W TRAKCIE ZAMAWIANIA TOWARU.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię i cenną sugestię. Przykro nam, że proces płatności okazał się mniej wygodny i zajmował więcej czasu niż oczekiwała Pani. Takie uwagi są dla nas bardzo ważne — przekażemy je do odpowiedniego działu oraz operatora płatności, aby przeanalizować możliwość usprawnienia tego etapu zakupów. Dziękujemy za poświęcony czas i feedback. Zespół Willi
Bardzo piękny elegancki toczek, delikatna wełna piękna dekoracja Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię. Cieszymy się, że toczek z Willi został przez Panią oceniony jako elegancki i piękny, a delikatna wełna oraz dekoracja spełniły Pani oczekiwania. Bardzo miło nam również, że jest Pani zadowolona z zakupu. Zapraszamy ponownie do Willi. Zespół Willi

Super.

Jest to mój kolejny zakup. Jestem bardzo zadowolona. Wszystko pięknie zapakowane. Towar wart swojej ceny.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię. Cieszymy się, że jest to już Pani kolejny zakup w Willi i że ponownie jest Pani bardzo zadowolona. Doceniamy również Pani słowa dotyczące starannego zapakowania oraz wartości produktu. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie do Willi. Zespół Willi
Kupiłam już 3 nakrycia głowy w tym sklepie - to trzy toczki z prawdziwej wełny, każdy w innym stylu, bardzo eleganckie i twarzowe. Bardzo polecam.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię oraz ponowne zaufanie. Cieszymy się, że nasze toczki spełniają Pani oczekiwania pod względem elegancji, stylu i jakości wykonania. Bardzo dziękujemy również za polecenie. Zespół Willi

Wspaniałe okrycia głowy❤️❤️❤️

Od wielu, wielu lat kupuję w Willi różne okrycia głowy, czapki, kapelusze, berety. Doskonale wykonanie, oryginalne i niepowtarzalne projekty. Obsługa bardzo życzliwa i kreatywna, realizacja zamówień ekspresowa. Opakowanie i pakunek z miłością i starannością o najmniejsze detale wykończeniowe. Uwielbiam te różowe opakowania w kropeczki i serduszka . Chwytają za serce ❣️❣️❣️
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i wieloletnie zaufanie do marki Willi. Cieszymy się, że nasze oryginalne i starannie wykonane okrycia głowy spotykają się z Państwa uznaniem, a także że doceniają Państwo jakość obsługi oraz dbałość o detale pakowania. Państwa opinia jest dla nas niezwykle ważna i motywuje nas do dalszego działania na najwyższym poziomie. Z wyrazami szacunku, Zespół Willi Niech pasja do piękna zawsze będzie z Państwem!

Stylowy toczek

Świetny stylowy toczek cały usztywniony elegancki, lekko zakrywa głowę. Retro styl. Jedynie elementy błyszczące mogłyby być trochę większe.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię. Cieszymy się, że toczek spełnił Pani oczekiwania pod względem stylu, formy oraz eleganckiego wykończenia w klimacie retro. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą elementów błyszczących — jest dla nas cenna i przekażemy ją do dalszej analizy. Zespół Willi
Czapka po prostu przepiękna! Wykonana bardzo starannie, a motyw z kolibrami przecudny przyciągający uwagę. Zapakowana pięknie, przesyłka dotarła szybko. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam zakupy w tej firmie.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię. Cieszymy się, że czapka spełniła Pani oczekiwania pod względem staranności wykonania, estetyki oraz wyjątkowego motywu. Bardzo nas również cieszy, że doceniła Pani sposób zapakowania oraz szybką dostawę. Dziękujemy za zaufanie i serdeczne polecenie. Z poważaniem, zespół Willi
Beret cudo. Klasa. Wykonanie na najwyższym poziomie. Ozdoby subtelne ale widoczne. Urocze.
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za pozostawioną opinię. Cieszymy się, że beret z Willi został przez Panią oceniony jako wyjątkowy, elegancki oraz wykonany na najwyższym poziomie, a subtelne ozdoby spełniły Pani oczekiwania. Zapraszamy ponownie do Willi. Zespół Willi
Wyjątkowe i ekskluzywne nakrycia głowy sprawiło mi wielką przyjemność. Według znajomych i dzięki Państwu wyglądam, w tym nakryciu głowy kobieco i elegancko. Polecam wszystkim Paniom!
Odpowiedź ze sklepu willi.pl
Szanowna Pani, serdecznie dziękujemy za tak miłe i budujące słowa. Cieszymy się, że nasze nakrycie głowy sprawiło Pani przyjemność i że czuje się Pani w nim kobieco oraz elegancko. Dziękujemy również za polecenie — to dla nas ogromne wyróżnienie. Zespół Willi