Opinie na temat odziezgastronomiczna.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając ich solidność, trwałość oraz zgodność z opisem. Wielu klientów docenia wygodę oferowanych produktów, zwłaszcza butów i odzieży. Szybkość i sprawność dostawy jest często wymieniana jako duży atut. Opinie klientów podkreślają także wysoki poziom obsługi, miły kontakt oraz sprawną wymianę towaru. Klienci często chwalą idealne dopasowanie rozmiaru produktów. Zdarzają się jednak sporadyczne uwagi o opóźnieniach w dostawie. Niektórzy klienci wskazują również na zaniżoną rozmiarówkę produktów.
Opinie nt. sklepu odziezgastronomiczna.pl
szybkość reakcji i dostawy oraz jakość
ygiu
Szybka realizacja
Dziękujemy za opinie, zapraszamy ponownie :)
nie polecam .zamówiona rzecz która była…
nie polecam .zamówiona rzecz która była mi niezbędna do nowej pracy ,nie została mi dostarczona a mało tego dopiero po 5-ciu dniach dostałem informacjęże nie macie tego wna stanie
Koszulki bardzo fajne. Rozmiary damskie o jeden rozmiar zaniżone. Męskie rozmiary OK. Kolory jak na zdjęciu. Bawełna dobra.
Dziękujemy za opinie, zapraszamy ponownie :)
Szybko i sprawnie, tak lubię :) czapka kucharska piękna, widać że solidna robota
Odzież spełnia wymagania
Dziękujemy za opinie, zapraszamy ponownie :)
BLUZA ROZMIAR S -BARDZO DUŻA .WYMAGAŁA PRZERÓBKI PRZEZ PROFESJONALNĄ OSOBĘ ,CO WYDŁUŻA CZAS + KOSZTY .