odstraszanie.pl- Logo - Opinie

odstraszanie.pl

Opinie (3280) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (12 577)

odstraszanie.pl- Logo - Opinie

odstraszanie.pl

Opinie (3280) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (12 577)

Opinie na temat odstraszanie.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i sprawną dostawę. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość oferowanych produktów, uznając je za skuteczne i zgodne z opisem. Pakowanie przesyłek jest często chwalone za solidność i dbałość o bezpieczeństwo produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła i bezproblemowa, co buduje pozytywne relacje z klientami. Klienci często dzielą się pozytywnymi opiniami na temat skuteczności produktów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach lub braku powiadomień dotyczących zamówień. Zdarzają się również pojedyncze opinie o wadach produktów oraz sugestie dotyczące poprawy zabezpieczeń przesyłek. Część klientów zaznacza, że potrzebny jest dłuższy czas na ocenę efektów produktów. Niektórzy zwracają uwagę na problemy z płynnością działania strony internetowej lub brakiem potwierdzenia mailowego zamówienia.

Opinie nt. sklepu odstraszanie.pl

Wysyłka i dostarczenie bardzo "git"
Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem
Paczka dotarła szybko, była dobrze zabezpieczona przed zranieniem. Już zamontowane, mam nadzieję, że się sprawdzi.Dziękuję.
Powiedzcie Kochani mi czym to dziadostwo wytępić?
Dałabym 5 gwiazdek, ale zbyt szybko zużywają się baterie, natomiast na prądzie działają i po tygodniu użytkowania nie mam gołębi na balkonie.
Szybki termin realizacji i produkt zgodny z opisem
dobry produkt i szybka realizacja Bardzo dobra cena i jakość
LJ
L J.
wszystko na czas , świetny sklep
Niestety jeszcze nie zabrałam się do montażu, nie wiem jak będzie.... myślę, że ok Sprawna dostawa:)
po pierwszych dniach - wydaje sie ze golebie odstraszone! wykorzystalem te produkty ktore byly oznaczone jako "polecane"
szybko, bardzo dobrze zapakowane w sztywną paczkę
szybka realizacja zamówienia. dobrze opakowany towar.dziękuję
Ekspresowa przesyłka!! Polecam
Bardzo szybka przesyłka zgodnie z prośbą. Czy produkt działa jeszcze nie wiem..mieszkanka dalej przychodzi póki co.
Odbiór osobisty. Miła obsługa - jak zwykle bez problemu.
Urządzenie pracuje tydzień. Jak dotychczas kret nie ryje.
Zamówienie szybko dotarło na miejsce.Natomiast odstraszacz na szczury jest w fazie testowania,trudno mi wystawić opinię po kilku dniach stosowania...mam nadzieję, że będzie skuteczny.
Chyba niewiele do poprawy. Towar zgodny z opisem, zamówienie szybko zrealizowane, żadnych problemów z odbiorem, pomoc udzielona przez telefon profesjonalna
Wszystko super, polecam ❤️
Kontakt zamowienie i przesylka bez zadnych problemow ,polecam