hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1560) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4827)

hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1560) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4827)

Opinie na temat hollywooddream.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość materiałów i wykonania produktów oraz zgodność otrzymanych artykułów z opisem i zdjęciami. Zwracają również uwagę na atrakcyjny wygląd, modne fasony i estetykę zamawianych ubrań. Szybkość dostawy oraz ekspresowa realizacja zamówień są często podkreślane jako duże atuty sklepu. Obsługa klienta uzyskuje wysokie noty za profesjonalizm, miły kontakt i zaangażowanie personelu. Starannie zapakowane produkty dodatkowo budują pozytywne wrażenie i wyróżniają sklep na tle konkurencji. Pomimo wielu zalet, klienci zwracają uwagę na drobne problemy z dopasowaniem rozmiarów oraz sugerują poprawki w tabelach rozmiarowych. Sporadycznie pojawiają się również pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości produktów.

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! W Hollywooddream.pl zawsze staramy się dostarczać produkty na najwyższym poziomie, które spełnią wszystkie oczekiwania naszych klientów. Cieszymy się, że jesteś zadowolona i że możemy być częścią Twoich zakupów. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze i motywuje nas do dalszej pracy. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

Długi czas oczekiwania

Jeżeli nie mamcie towaru na stanie w magazynie to nie wystawiajcie go do sprzedaży. Długo czekałam na swoją przesyłkę bo rajstopy które zamówiłam nie było w sklepie
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Dzięki za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za sytuację z dostępnością rajstop i wynikające z tego opóźnienie. W Hollywooddream.pl bardzo zależy nam na tym, aby zakupy u nas były szybkie i bezproblemowe, dlatego zwrócimy szczególną uwagę na ten aspekt, by uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Jeśli nadal masz jakieś pytania lub potrzebujesz pomocy, śmiało pisz na info@hollywooddream.pl – chętnie pomożemy! Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Dobra jakosc szybka wysylka
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Dziękujemy serdecznie za miłe słowa o jakości naszych produktów i szybkości wysyłki. W Hollywooddream.pl zawsze dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty spełniały oczekiwania naszych klientów, a obsługa była na najwyższym poziomie. Twoja opinia to dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy i rozwijania oferty. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

Wszystko super polecam serdecznie. Marynarka jest piękna

Wszystko super polecam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie Hollywooddream.pl! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów i obsługi. To dla nas ogromna motywacja, aby nieustannie dostarczać Wam najwyższą jakość i dbać o Wasze zadowolenie. Zawsze zależy nam, aby zakupy u nas były przyjemnym i bezproblemowym doświadczeniem. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Super Wszystko dobrze
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że wszystko było okej i spełniliśmy Twoje oczekiwania. W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony z naszych produktów i obsługi. Twoje pozytywne słowa dodają nam energii do dalszej pracy! Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Rozmiary uniwersalne to jakaś tragedia za dużo za duże, o zwrotach paczek wolałabym nawet nie wspominać. Epoka kamienia, kto każe klientom drukować jakieś formularze zwrotu i wypełniać własnoręcznie numery konta, nazwy produktów, datę zamówienia, datę dostarczenia i milion innych bzdur. Trzeba również płacić za zwrot ze swojej kieszeni. Pieniędzy zwrotu nadal nie mam, więc ciężko stwierdzić ile to trwa 😁
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć, Dzięki za podzielenie się swoją opinią. Bardzo przepraszamy, że proces zwrotu okazał się dla Ciebie kłopotliwy. W Hollywooddream.pl staramy się, aby nasze procedury były jak najbardziej przejrzyste i wygodne, ale widzimy, że tutaj coś się nie sprawdziło tak, jak powinno. Jeśli będziesz potrzebować pomocy przy zwrocie lub masz jeszcze jakieś pytania, śmiało pisz do nas na info@hollywooddream.pl – chętnie pomożemy wszystko wyjaśnić i usprawnić. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Obsługa fenomenalna , szybka dostawa. Szefowa cudowna kobieta !!!
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! Cieszymy się, że obsługa i dostawa spełniły Twoje oczekiwania – w Hollywooddream.pl zawsze staramy się, aby każdy klient czuł się wyjątkowo, a nasza szefowa jest naprawdę niesamowita! Twoja pozytywna opinia dodaje nam energii do dalszego działania i motywuje nas do ciągłego podnoszenia jakości naszych usług. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl

Polecam 🩷

Super sklep, szybka realizacja zamówień, sukienka która zamówiłam jest boska fajny materiał i rozmiar zgodny z opisem 👌🏼 polecam 🩷
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Dzięki wielkie za tak miłe słowa o Hollywooddream.pl! Mega nas cieszy, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i szybko dotarła pod Twoje drzwi. Stawiamy na jakość materiałów i zgodność rozmiarów, więc fajnie, że to doceniłaś. Twoja rekomendacja naprawdę wiele dla nas znaczy! Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl