hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1566) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4844)

hollywooddream.pl- Logo - Opinie

hollywooddream.pl

Opinie (1566) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4844)

Opinie na temat hollywooddream.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo pozytywnie oceniają wysoką jakość materiałów i wykonania produktów oraz zgodność otrzymanych artykułów z opisem i zdjęciami. Zwracają również uwagę na atrakcyjny wygląd, modne fasony i estetykę zamawianych ubrań. Szybkość dostawy oraz ekspresowa realizacja zamówień są często podkreślane jako duże atuty sklepu. Obsługa klienta uzyskuje wysokie noty za profesjonalizm, miły kontakt i zaangażowanie personelu. Starannie zapakowane produkty dodatkowo budują pozytywne wrażenie i wyróżniają sklep na tle konkurencji. Pomimo wielu zalet, klienci zwracają uwagę na drobne problemy z dopasowaniem rozmiarów oraz sugerują poprawki w tabelach rozmiarowych. Sporadycznie pojawiają się również pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości produktów.

Opinie nt. sklepu hollywooddream.pl

Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię. W Hollywooddream.pl zawsze staramy się dostarczać produkty na najwyższym poziomie i zależy nam na zadowoleniu każdego klienta. Jeśli coś poszło nie tak, bardzo nam przykro i chcielibyśmy pomóc wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Nie polecam!
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie z Hollywooddream.pl nie spełniło oczekiwań. Zależy nam na tym, aby wszystkie osoby korzystające z naszej oferty były zadowolone i miały jak najlepsze wrażenia. Chętnie dowiemy się, co poszło nie tak, abyśmy mogli poprawić nasze usługi i uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię. W Hollywooddream.pl bardzo zależy nam na zadowoleniu naszych klientów, dlatego przykro nam, że tym razem coś poszło nie tak. Jeśli napotkałeś na problem z naszym produktem lub usługą, chętnie pomożemy go rozwiązać – śmiało napisz do nas na info@hollywooddream.pl, jesteśmy tutaj dla Ciebie! Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Sukienka cała prześwituje
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Dziękujemy za Twoją opinię i przykro nam, że sukienka nie spełniła oczekiwań pod względem materiału. W Hollywooddream.pl zależy nam na tym, aby każdy klient czuł się doskonale w naszych produktach, dlatego przykłady takie jak Twój traktujemy bardzo poważnie. Twój feedback pomoże nam w dalszym doskonaleniu jakości oferowanych ubrań. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Sukienka inaczej wyglada niz na zywo
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że sukienka nie spełniła Twoich oczekiwań pod względem wyglądu. W Hollywooddream.pl dokładamy wszelkich starań, aby zdjęcia i opisy produktów jak najlepiej oddawały rzeczywistość, bo zależy nam, aby każdy czuł się zadowolony ze swojego zakupu. Jeśli masz pytania lub potrzebujesz pomocy, jesteśmy do dyspozycji pod adresem info@hollywooddream.pl. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl
Odpowiedź ze sklepu hollywooddream.pl
Cześć! Dzięki za Twoją opinię. W Hollywooddream.pl bardzo nam zależy na zadowoleniu klientów, dlatego przykro nam, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań. Jeśli chciałbyś podzielić się bardziej szczegółowymi informacjami o problemie, chętnie pomożemy. Zawsze staramy się, aby każda sytuacja miała satysfakcjonujące rozwiązanie. Pozdrawiamy zespół Hollywooddream.pl