lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z lalaly.pl. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania sukienek oraz użytych materiałów. Pozytywne opinie dotyczą także wyglądu sukienek, ich zgodności ze zdjęciami oraz szybkiej realizacji zamówień. Wiele osób docenia także pomocność i uprzejmość obsługi klienta. Z drugiej strony, pojawiają się liczne skargi na ogromne opóźnienia w realizacji zamówień oraz trudności w otrzymaniu zwrotu pieniędzy za zwracane produkty. Niektórzy klienci narzekają na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta lub ignorowanie zgłoszeń. Dodatkowo, częstym problemem jest niedopasowanie rozmiarów produktów do opisów, co powoduje frustrację i konieczność zwrotów.

Opinie nt. sklepu lalaly.pl

Problematyczny zwrot pieniędzy!

Przy zwrocie sukienek miałam problem ze zwrotem moich pieniędzy. Musiałam kilkukrotnie kontaktować się z obsługą klienta mailowo i telefonicznie. Niestety za 1 razem bez skutku. 3 tygodnie czekania po przekroczeniu czasu zwrotu. Nie polecam.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z procesem zwrotu. Chcemy poinformować, że zwrot środków został już rozliczony. Jeśli mają Państwo dodatkowe pytania lub potrzebują pomocy, prosimy o kontakt. Dziękujemy za cierpliwość.
Sukienka jest śliczna, bardzo dobrze wykonana, pięknie się układa, zapakowana bardzo estetycznie , szybka wysyłka, bardzo polecam .
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania pod każdym względem. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Jeśli będziesz miała pytania lub potrzebujesz pomocy, jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc. Polecamy się na przyszłość!
Wszystko super ! Szybka przesyłka i piękna sukienka :)
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za fantastyczną opinię, Anno! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkiej przesyłki i sukienki. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Zapraszamy ponownie!
Szybko profesjonalnie i jakość premium❤️
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Olu, za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że doceniasz naszą jakość i profesjonalną obsługę. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Jeśli będziesz miała pytania, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Serdeczne pozdrowienia! ❤️

Piekna sukienka rozowa z cekinami na rekawie

Piekna sukienka, bardzo dobra jakość wykonania, tkanina również bardzo dobrej jakosci, rozmiar zgodny z tym jaki noszę. Ekspresowa wysylka, otrzymalam na drugi dzień. Polecam
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą recenzję, Anno! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości sukienki i naszej szybkiej wysyłki. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy ponownie!
Sukienka jest po prostu boska Aż tak mi się spodobała że dokupiłam 2 w innym kolorze
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za fantastyczną opinię, Justyno! Cieszymy się, że sukienka tak bardzo przypadła Ci do gustu, że zdecydowałaś się na zakup dodatkowych kolorów. To dla nas ogromna radość! Jeśli będziesz potrzebować jakiejkolwiek pomocy, jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc. Życzymy wielu udanych stylizacji!
Piękna suknia
Sukienka bardzo ładnie uszyta, rozmiar idealny, fason i kolor ok ale nie dla mnie, musiałam oddać. Myślę że kiedyś do Was wrócę 🙂
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za podzielenie się opinią, Magdaleno! Cieszymy się, że doceniasz jakość wykonania sukienki, choć szkoda, że nie była dla Ciebie idealna. Mamy nadzieję, że znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie w przyszłości. Z niecierpliwością czekamy na Twoją kolejną wizytę! 😊

Zjawiskowa sukienka

Bardzo ciekawy krój sukienki, jest zjawiskowa.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Hanno, za piękną opinię! Cieszymy się, że krój sukienki przypadł Ci do gustu i że jest dla Ciebie zjawiskowa. Jeśli będziesz potrzebowała dalszej pomocy lub masz pytania, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Pozdrawiamy serdecznie!

Super kontakt, szybka wysyłka i świetna jakoś w stosunku do ceny :)
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za fantastyczną opinię, Klaudio! Cieszymy się, że nasza obsługa i jakość produktów spełniła Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy ponownie i życzymy miłego dnia! 😊