lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z lalaly.pl. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania sukienek oraz użytych materiałów. Pozytywne opinie dotyczą także wyglądu sukienek, ich zgodności ze zdjęciami oraz szybkiej realizacji zamówień. Wiele osób docenia także pomocność i uprzejmość obsługi klienta. Z drugiej strony, pojawiają się liczne skargi na ogromne opóźnienia w realizacji zamówień oraz trudności w otrzymaniu zwrotu pieniędzy za zwracane produkty. Niektórzy klienci narzekają na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta lub ignorowanie zgłoszeń. Dodatkowo, częstym problemem jest niedopasowanie rozmiarów produktów do opisów, co powoduje frustrację i konieczność zwrotów.

Opinie nt. sklepu lalaly.pl

Piękne sukienki, szybka wysyłka, dobry kontakt= zadowolona klientka🥰z pewnością dokonam kolejnego zakupu
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że sukienki spełniły Pani oczekiwania, a nasza obsługa i szybka wysyłka były satysfakcjonujące. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem. Czekamy na Pani kolejne zakupy i zawsze służymy pomocą!
Bardzo polecam ten sklep sukienka dotarła taka sama jak na zdjęciu i bardzo pięknie zapakowana ja napewno wrócę na zakupy do tego sklepu
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupu i obsługi. Zapraszamy ponownie na zakupy w naszym sklepie!
Polecam, super kontakt!
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Aleksandro, za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z kontaktu z nami. Jesteśmy tu, aby zawsze Ci pomóc. Zapraszamy do ponownych zakupów!

sukienka beżowa z brokatem

Bardzo szybko sukieneczka do mnie dotarła.Pięknie spakowana, śliczna. Polecam
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za cudowną opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i dotarła szybko. Mamy nadzieję, że będziesz się w niej świetnie czuła. Zapraszamy ponownie!
Sukienka piękna ! Idealna 🤩 bardzo szybka realizacja na prośbę
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Agnieszko, za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że sukienka przypadła Ci do gustu i doceniasz szybką realizację zamówienia. Jeśli potrzebujesz pomocy w przyszłości, jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc. Miłego dnia!
Materiał bardzo dobrej jakości,rozm. sukienki idealny
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za Twoją opinię, Małgorzato! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości materiału i rozmiaru sukienki. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Świetna zgodna z opisem i wymiarami
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Katarzyno, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania i jest zgodny z opisem. Jeśli będziesz miała jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie!
Super sprzedawca i piękna sukienka.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za miłą opinię, Agnieszko! Cieszymy się, że jesteś zadowolona zarówno z sukienki, jak i obsługi. To dla nas ogromna motywacja. Zapraszamy ponownie na zakupy!