lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (527) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (527) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z lalaly.pl. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania sukienek oraz użytych materiałów. Pozytywne opinie dotyczą także wyglądu sukienek, ich zgodności ze zdjęciami oraz szybkiej realizacji zamówień. Wiele osób docenia także pomocność i uprzejmość obsługi klienta. Z drugiej strony, pojawiają się liczne skargi na ogromne opóźnienia w realizacji zamówień oraz trudności w otrzymaniu zwrotu pieniędzy za zwracane produkty. Niektórzy klienci narzekają na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta lub ignorowanie zgłoszeń. Dodatkowo, częstym problemem jest niedopasowanie rozmiarów produktów do opisów, co powoduje frustrację i konieczność zwrotów.

Opinie nt. sklepu lalaly.pl

Polecam !
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za Twoją opinię, Paulino! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej usługi. Jeśli będziesz mieć jakieś pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie!
Sukienka bardzo pięknie się prezentuje.W rzeczywistości jest taka jak na zdjeciu.
Polecam z całego serca 😊
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Droga Beato, Dziękujemy za serdeczne polecenie! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych produktów. Twoje wsparcie wiele dla nas znaczy. Pozdrawiamy ciepło, Zespół Obsługi Klienta
Śliczna sukienka, super jakość, idealnie leży, zgodna z rozmiarem.
Piękna sukienka bardzo polecam :)
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy serdecznie za piękną opinię i polecenie! Cieszymy się, że sukienka spełniła Pani oczekiwania. To dla nas ogromna radość. W razie pytań jesteśmy do dyspozycji. Zapraszamy ponownie! 😊
Super kontakt ze sprzedającym. Bardzo dobra jakość sukienki.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię, Żaneto! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości sukienki oraz kontaktu z naszą obsługą. Twoje zadowolenie to dla nas priorytet. Zapraszamy do ponownych zakupów!