lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z lalaly.pl. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania sukienek oraz użytych materiałów. Pozytywne opinie dotyczą także wyglądu sukienek, ich zgodności ze zdjęciami oraz szybkiej realizacji zamówień. Wiele osób docenia także pomocność i uprzejmość obsługi klienta. Z drugiej strony, pojawiają się liczne skargi na ogromne opóźnienia w realizacji zamówień oraz trudności w otrzymaniu zwrotu pieniędzy za zwracane produkty. Niektórzy klienci narzekają na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta lub ignorowanie zgłoszeń. Dodatkowo, częstym problemem jest niedopasowanie rozmiarów produktów do opisów, co powoduje frustrację i konieczność zwrotów.

Opinie nt. sklepu lalaly.pl

Sukienki pięknie wykonane. Dobrej jakości materiałów. Polecam
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Szanowna Pani Małgorzato, Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych sukienek oraz ich jakości. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że znajdzie Pani u nas wiele innych pięknych kreacji. Pozdrawiamy, Zespół Lalaly

😻

Miałam obawy, ale okazało się że zupełnie niepotrzebnie. Sukienki są piękne, dobrze wykonane. Troszkę zbyt długa jak dla mnie, ale to żaden problem. Z pewnością skuszę się na kolejne zakupy.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za szczere słowa, Katarzyno! Cieszymy się, że sukienki spełniły Twoje oczekiwania, mimo początkowych obaw. Jeśli długość stanowi problem, chętnie pomożemy w znalezieniu idealnego rozwiązania. Zapraszamy na kolejne zakupy!
Sukienka bardzo starannie wykonana, materiał pięknie się układający. Sukienka pasuje idealnie, dostawa przed zapowiadanym terminem.
Sukienka śliczna, ładnie się układa, pięknie się prezentuje. Polecam zdecydowanie.

Błyskawiczna przesyłka, a sukienka przepiękna.

Super kontakt z obslugą klienta

Super kontakt z obsługą klienta, szybka dostawa:) i sukienka bardzo ładna. Dziękuję:)
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że była Pani zadowolona z kontaktu z naszą obsługą klienta i szybkiej dostawy. To dla nas bardzo ważne, aby zapewniać jak najlepsze doświadczenie zakupowe. Zapraszamy ponownie i dziękujemy za zaufanie!
Rozmiarówka jest zaniżona. Sukienka jest mega krótka i to nie odpowiada długości w opisie. Tkanina na spódniczce jest cienka. Góra nie rozciąga się i nie ma miejsca na stanik
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za Twoją opinię i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Doceniamy Twoje uwagi dotyczące rozmiaru i materiału, ponieważ pomagają nam wprowadzać poprawki. Skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli znaleźć dla Ciebie najlepsze rozwiązanie, takie jak zwrot lub wymiana. Chcemy, abyś była w pełni zadowolona z zakupów u nas.
Przepiękna suknia,spełnia wszystkie moje oczekiwania.
Piękna sukienka Larysa czerwona. Bardzo dobra jakość, pięknie uszyta. Ładnie zapakowana. Obsługa bardzo miła i pomocna, także w wyborze rozmiaru. Dziękuję
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Agato, za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że sukienka Larysa spełniła Twoje oczekiwania. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze. Jeśli będziesz potrzebować dalszej pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Zapraszamy ponownie!
I placed an order that included two dresses: one black and one green. Initially, only one dress was sent. After I contacted the seller, the second dress was sent separately. I received the green dress first and returned it with in a few hours. I did not collect the black dress from the parcel machine, so it was returned automatically. I have received confirmation that both dresses have been returned and received by the seller, even though they were sent and returned separately. Despite this, I have not yet received any refund. This situation is very frustrating. Several days have passed, and I am still waiting for my money to be refunded. Please process the refund as soon as possible. Order number: #25604583, #25262802
Bardzo fajna sukienka, dobrze uszyta,rozmiar M idealny jestem zadowolona.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Iwono, za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że sukienka przypadła Ci do gustu i idealnie pasuje. To dla nas ogromna radość, wiedząc, że jesteś zadowolona. Zapraszamy ponownie! 😊
Szybka i sprawna obsługa!!!!! Sukienki też super jakościowo! Polecam
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Justyno, za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszej obsługi oraz jakości sukienek. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy ponownie i polecamy się na przyszłość! 😊
Bardzo polecam sklep Lala Ly. Dobra jakość produktów w przystępnej cenie. Produkty są zgodne ze zdjęciami na stronie. Obsługa klienta na medal! Zespół był bardzo pomocny. Wrócę na 100 % :)!
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię, Patrycjo! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości naszych produktów i obsługi. Staramy się, aby każdy klient był usatysfakcjonowany. Z niecierpliwością czekamy na Twoją kolejną wizytę! 😊
Bardzo polecam sklep.Sukienka jest przepiękna i bardzo dobrze wykonana.Bardzo miły sprzedawca.Pomocny , fachowo doradzi.
Starannie zapakowana paczka, aż miło było ja otwierać.W środku śliczna sukienka, zawinięta estetycznie w papier a nie w folię jak to często bywa.Kolor sukienki jak na zdjęciu.Piekna
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Jolanto, za piękną opinię! Cieszymy się, że doceniasz staranność naszego pakowania oraz jakość sukienki. Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem. Jeśli będziesz potrzebować pomocy lub masz pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Miłego noszenia!

Sklep ma cudowne sukienki, dokładnie wykonane i z super materialu
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za przemiłą opinię! Cieszymy się, że nasze sukienki i jakość materiałów spełniły Pani oczekiwania. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Bardzo szybka realizacja, kontakt z sprzedającym super. Zamówienie dotarło bez żadnych zastrzeżeń. Sukienka wysokiej jakości.
OSOBIŚCIE NIE POLECAM DO TEJ PORY NIE OTRZYMAŁAM ZWROTU PIENIĘDZY W KWOCIE 736,20 ZAKUP 8,12,2025 ZWROT 13,12,2025. BRAK KONTAKTU TELEFONICZNEGO LEKCEWAŻENIE WEZWANIA DO ZWROTU PIENIĘDZY. W TEJ SYTUACJI SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE.
Sukienka piękna. Zgodny rozmiar. Polecam gorąco
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że sukienka spełnia Twoje oczekiwania pod względem wyglądu i rozmiaru. Dziękujemy za polecenie! Jeśli kiedykolwiek będziesz potrzebować pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Zapraszamy ponownie!
Towar taki jak na zdjęciu. Trochę dziwna rozmiarówka -S-za mała, a M-za duża.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że towar spełnił oczekiwania co do wyglądu. Przykro nam z powodu problemów z rozmiarówką. Pracujemy nad tym, by zapewnić dokładniejsze dopasowanie. Jeśli potrzebujesz pomocy przy wymianie, jesteśmy do Twojej dyspozycji!