lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z lalaly.pl. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania sukienek oraz użytych materiałów. Pozytywne opinie dotyczą także wyglądu sukienek, ich zgodności ze zdjęciami oraz szybkiej realizacji zamówień. Wiele osób docenia także pomocność i uprzejmość obsługi klienta. Z drugiej strony, pojawiają się liczne skargi na ogromne opóźnienia w realizacji zamówień oraz trudności w otrzymaniu zwrotu pieniędzy za zwracane produkty. Niektórzy klienci narzekają na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta lub ignorowanie zgłoszeń. Dodatkowo, częstym problemem jest niedopasowanie rozmiarów produktów do opisów, co powoduje frustrację i konieczność zwrotów.

Opinie nt. sklepu lalaly.pl

Sukienka jest śliczna. Bardzo dobrze uszyta. Pięknie leży. Szybka przesyłka.
sukienka dobrze wykonana
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Iwono, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości wykonania sukienki. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Zapraszamy do ponownych zakupów! 😊
Sukienka się pięknie prezentuje. Bardzo dobrze leży. Zakup trafiony.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za rekomendację! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupu. Zapraszamy ponownie!
Wszystko na najwyższym poziomie.Bardzo polecam
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Edyto, za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Twoje rekomendacje są dla nas niezwykle cenne. Jeśli będziesz miała pytania lub potrzebujesz pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Serdecznie pozdrawiamy!
Towar taki jak oczekiwaliśmy!!!! Polecam.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy do ponownych zakupów!
Wszystko ok
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko jest w porządku. Jeśli będziesz potrzebować dodatkowej pomocy lub masz pytania, jesteśmy do dyspozycji. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Piękna sukienka, dobrze uszyta. Dostawa w terminie. Bardzo uprzejmą i kompetentną obsługa. Łatwy kontakt z obsługą.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z sukienki i naszej obsługi. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Jeśli będziesz potrzebowała dalszej pomocy, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Życzymy miłego dnia! 😊
Sukienka Larysa bardzo dobra gatunkowo , pięknie uszyta , ładny kolor, świetnie leży 👌
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Hanno, za Twoją wspaniałą opinię! Cieszymy się, że sukienka Larysa spełniła Twoje oczekiwania pod względem jakości i wyglądu. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Zapraszamy do ponownych zakupów!
Produkt top of the top 👌🏼 Długi czas wysyłki, ale jakość wynagradza 👌🏼
Rewelacyjna obsługa klienta, co do sukienki jest świetnie wykonana, wygląda się zjawiskowo. Serdecznie polecam.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za fantastyczną opinię, Małgorzato! Cieszymy się, że jesteś zadowolona zarówno z obsługi, jak i jakości sukienek. Twoje polecenie jest dla nas niezwykle cenne. Zapraszamy ponownie!
Zwrot zamówienia dokonany w listopadzie 2025, do dnia 05.02.2026 r. nie dostałam zwrotu pieniędzy.

Brak profesionalizmu, bardzo słaba obsługa klienta do dziś nie otrzymałam zwrotu

Do dnia disiejszego nie otrzymalam zwrotu płatności. Mimo wielokrotnego kontaktu ze sklepem zwot nie nastąpił. Nie odbierają telefonu i wciąż w wiadomosciach obiecują, że dokonają zwrotu ale 2 miesiąc brak przelewu zwotnego. Niesłowoność, nieterminowość,slaba jakość usług i brak profesionalizmu. Nie polecam.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Przykro nam z powodu Twoich doświadczeń. Prosimy o pilny kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli natychmiast zająć się Twoim zwrotem i poprawić sytuację. Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem, a Twoja opinia pomoże nam udoskonalić nasze usługi. Dziękujemy za wyrozumiałość.
Polecam, sukienka przysłana z dnia na dzień, piękna i elegancka , extra materiał .
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Katarzyno, za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że sukienka przypadła Ci do gustu i spełniła oczekiwania pod względem wyglądu i jakości. Twój komfort i zadowolenie są dla nas najważniejsze. Zapraszamy ponownie!