lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z lalaly.pl. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania sukienek oraz użytych materiałów. Pozytywne opinie dotyczą także wyglądu sukienek, ich zgodności ze zdjęciami oraz szybkiej realizacji zamówień. Wiele osób docenia także pomocność i uprzejmość obsługi klienta. Z drugiej strony, pojawiają się liczne skargi na ogromne opóźnienia w realizacji zamówień oraz trudności w otrzymaniu zwrotu pieniędzy za zwracane produkty. Niektórzy klienci narzekają na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta lub ignorowanie zgłoszeń. Dodatkowo, częstym problemem jest niedopasowanie rozmiarów produktów do opisów, co powoduje frustrację i konieczność zwrotów.

Opinie nt. sklepu lalaly.pl

Zachęcam do zakupu, sukienki są przepiękne. Zwrot zakupionego produktu bezproblemowy. Polecam!!!
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię, Moniko! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych sukienek i procesu zwrotu. Twoje polecenie jest dla nas bardzo cenne. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Przepiękna dobrze wykonana sukienka
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Paulino, za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z jakości sukienki. Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Miłego noszenia!
Przepiękne sukienki pięknie uszyte eleganckie polecam w 100%.
Szybka wysyłka. Piękna suknia. Porządny materiał.
Nieuczciwa firma, nie otrzymałam zwrotu za odesłane przedmioty. Zachęcam do przeczytania wątku na "czarna lista sklepów" - brak zwrotu środków to częsty problem
Zamówienie w 3 dni zrealizowane a sukienka jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu.Z całego serca polecam ten butik
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za cudowną opinię, Anno! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkiej realizacji zamówienia i sukienki. Twoje zadowolenie to nasz priorytet. Zapraszamy ponownie i życzymy pięknego dnia! 🌟
Sukienka spełnia moje oczekiwania, trzeba brać o rozmiar większy tak jak mówi producent z tabelki wymiarów,polecam.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Justyno, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że sukienka spełnia Twoje oczekiwania. Dziękujemy również za wskazówkę dotyczącą rozmiaru. Jeśli będziesz potrzebować dalszej pomocy, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Polecamy się na przyszłość!

Zdecydowanie nie polecam

Od ponad miesiąca czekam na zwrot pieniędzy. Przeciągają sprawę i podają nieprawdziwe informacje.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za Twoją opinię. Chcielibyśmy poinformować, że Twój zwrot został już zrealizowany. Przepraszamy za wszelkie opóźnienia i niedogodności. Jeśli masz dodatkowe pytania, prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta. Dziękujemy za Twoją cierpliwość.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za rekomendację! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów. Twoje zaufanie jest dla nas bardzo ważne. Zapraszamy do ponownych zakupów! Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Obsługi Klienta

Nieuczciwy sklep

Proszę dobrze przemyśleć zakupy w tym sklepie, jesli rozważacie Państwo zwrot towaru. Moj zwrot został zaakceptowany 3 listopada, mamy grudzień a ja nadal nie otrzymalam zwrotu poniesionych kosztów. Szczerze odwadzam zakupy w tym sklepie.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Szanowna Pani Renato, Dziękujemy za Pani opinię. Chcielibyśmy poinformować, że zwrot został już wykonany, a opóźnienie wynikało z przyczyn technicznych, które były poza naszą kontrolą. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i mamy nadzieję, że w przyszłości będzie Pani zadowolona z zakupów w naszym sklepie.