lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z lalaly.pl. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania sukienek oraz użytych materiałów. Pozytywne opinie dotyczą także wyglądu sukienek, ich zgodności ze zdjęciami oraz szybkiej realizacji zamówień. Wiele osób docenia także pomocność i uprzejmość obsługi klienta. Z drugiej strony, pojawiają się liczne skargi na ogromne opóźnienia w realizacji zamówień oraz trudności w otrzymaniu zwrotu pieniędzy za zwracane produkty. Niektórzy klienci narzekają na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta lub ignorowanie zgłoszeń. Dodatkowo, częstym problemem jest niedopasowanie rozmiarów produktów do opisów, co powoduje frustrację i konieczność zwrotów.

Opinie nt. sklepu lalaly.pl

Piękna sukienka. Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam na pewno do was wrócę 😄
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za miłe słowa, Ilono! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania. Z niecierpliwością czekamy na Twoje kolejne zakupy. Pozdrawiamy serdecznie! 😊

Nie oddają pieniędzy za zamówienie

Odesłałam zamówienie w terminie, czekam 3 tydzień na zwrot pieniędzy. Utrudniony kontakt ze sklepem. W sumie brak kontaktu. Nie odpisują na maile. Moje zamówienie było na 3 tys. Bede musiała sprawę zgłosić na policję. Nie polecam sklepu.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam słyszeć o Twoich doświadczeniach. Prosimy o kontakt bezpośrednio pod numerem telefonu 880418888 abyśmy mogli szybko rozwiązać ten problem. Chcemy zapewnić, że dokonamy wszelkich starań, aby zwrócić pieniądze jak najszybciej. Dziękujemy za Twoją cierpliwość i przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Super dresy.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Marku, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że dresy spełniły Twoje oczekiwania. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz pomocy, jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc. Miłego dnia!
Bardzo szybka dostawa.Sukienka bardzo ładna, identyczna jak na zdjęciu.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Agnieszko, za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i że byłaś zadowolona z szybkiej dostawy. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Miłego dnia!
Super sukienka zgodna z zamówieniem, fajny materiał. Szybka dostawa
Nie polecam sklepu zero kontaktu nie odpowiadaja na emaile.długi czas oczekiwania na przesyłki i póżniej zwrotu pieniedzy nie mozna się doprosić
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Przykro nam z powodu Twoich doświadczeń. Prosimy o przesłanie szczegółów na nasz adres e-mail, abyśmy mogli szybko rozwiązać problem z zamówieniem i zwrotem. Twoja opinia jest dla nas ważna i pomoże nam poprawić naszą obsługę klienta. Dziękujemy za cierpliwość.
Wszystko super, polecam
Polecam.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zakupu. Zapraszamy do ponownych odwiedzin!

Uwaga - Nie zwracają pieniędzy za oddane przedmioty

Niestety, nie jest to uczciwy sklep - nie otrzymałam zwrotu za odesłane przedmioty i zmuszona jestem walczyć o niego za pośrednictwem dostępnych organów zajmujących się takimi sprawami. Polecam omijanie z daleka-szkoda nerwów
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Szanowna Pani Barbaro, Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Chcielibyśmy poinformować, że zwrot został już wykonany. Opóźnienie wynikało z przyczyn technicznych, za co serdecznie przepraszamy. Prosimy o sprawdzenie swojego konta. Jeśli miałaby Pani dodatkowe pytania lub potrzebowała dalszej pomocy, jesteśmy do dyspozycji.
Czekam na zwrot pieniędzy ponad dwa miesiące! Firma ciągle zwodzi mówiąc że zlecila przelew
Profil prywatny

Problem ze zwrotem pieniędzy

Zwrot zamówienia przyjęty przez sklep 14.10. Po kilkukrotnym kontakcie ze sklepem otrzymałam informację, że zwrot środków został już przekazany do księgowości, że jutro będzie.. ale nadal nie otrzymałam swoich pieniędzy. Nie polecam.
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Chcielibyśmy poinformować, że Pani zwrot został już rozliczony. Mamy nadzieję, że to rozwiąże problem. W razie jakichkolwiek pytań lub dalszych wątpliwości, prosimy o kontakt. Jesteśmy tu, aby pomóc. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Obsługi Klienta
Szybka wysyłka. Piękna sukienka. Polecam ;)
Brak zwrotu środków! Sprzedawca od 20 października rozlicza zwrot. Nic nie pomógł kontakt telefoniczny, ani mailowy. Cały czas kłamią że zwrócili pieniądze, mimo że nadal ich nie otrzymałam. Nie polecam zakupów!
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Szanowna Pani Anno, Dziękujemy za przekazanie swojej opinii. Informujemy, że zwrot został już zrealizowany. Opóźnienie wynikało z przyczyn technicznych, za co bardzo przepraszamy. Prosimy o sprawdzenie swojego konta. W razie dalszych pytań lub potrzeby pomocy, prosimy o kontakt.