lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

lalaly.pl- Logo - Opinie

lalaly.pl

Opinie (536) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (665)

Większość klientów zgłasza pozytywne doświadczenia z lalaly.pl. Klienci bardzo chwalą wysoką jakość wykonania sukienek oraz użytych materiałów. Pozytywne opinie dotyczą także wyglądu sukienek, ich zgodności ze zdjęciami oraz szybkiej realizacji zamówień. Wiele osób docenia także pomocność i uprzejmość obsługi klienta. Z drugiej strony, pojawiają się liczne skargi na ogromne opóźnienia w realizacji zamówień oraz trudności w otrzymaniu zwrotu pieniędzy za zwracane produkty. Niektórzy klienci narzekają na brak odpowiedzi ze strony obsługi klienta lub ignorowanie zgłoszeń. Dodatkowo, częstym problemem jest niedopasowanie rozmiarów produktów do opisów, co powoduje frustrację i konieczność zwrotów.

Opinie nt. sklepu lalaly.pl

Niestety jest problem ze zwrotem środków.. czekam od 8.12 i nic
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Przepraszamy za opóźnienia w zwrocie środków. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli jak najszybciej rozwiązać ten problem. Dziękujemy za Twoją cierpliwość i zrozumienie.

Cudowna💚

Sukienka zjawiskowa i bardzo wygodna💚
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Hanno, za fantastyczną opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Twoje oczekiwania i jest zarówno zjawiskowa, jak i wygodna. Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Bardzo szybka dostawa (następnego dnia), a produkt REWELACJA!!!!
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za Twoją opinię, Joanno! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z szybkiej dostawy i naszego produktu. Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Zapraszamy ponownie!
Świetna jakość - polecam!
Paczka dotarła do mnie bardzo szybko. Sukienka ma piękny fason i kolor . Dobrze leży .
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią, Beato! Cieszymy się, że paczka dotarła do Ciebie szybko, a sukienka spełnia Twoje oczekiwania pod względem fasonu i koloru. Mamy nadzieję, że będziesz zadowolona z zakupu. Jeśli będziesz potrzebować dalszej pomocy, jesteśmy do dyspozycji!
Piękna sukienka szybka dostawa polecam
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy, Karolino, za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że sukienka i szybka dostawa spełniły Twoje oczekiwania. Twoje zadowolenie jest dla nas priorytetem. Zapraszamy ponownie!
Sukienka idealnie leży,rozmiar zgodny z opisem.polecam😊
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za świetną opinię, Anno! Cieszymy się, że sukienka idealnie pasuje i że rozmiar jest zgodny z opisem. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze. Dziękujemy za polecenie!

Sukienka cudna!😍

Sukienka cudna. Wzięłam w rozmiarze większy niż noszę i jest idealna. Pięknie odszyte z dbałością o wykończenie i detale. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu lalaly.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że sukienka spełniła Pani oczekiwania i jest idealna. Miło nam słyszeć, że doceniła Pani jakość wykonania i detale. Zapraszamy do ponownych zakupów i dziękujemy za polecenie!