Opinie na temat piolo-meble.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo doceniają łatwość i szybkość kontaktu z firmą oraz uprzejmość obsługi. Dostawa jest zazwyczaj szybka i sprawna, a kierowcy uprzejmi. Solidność i wygląd mebli budzą zadowolenie, a opakowanie oraz zabezpieczenie przesyłek są oceniane bardzo pozytywnie. Montaż mebli jest zazwyczaj łatwy i bezproblemowy. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia w dostawie. Pojawiła się także pojedyncza uwaga dotycząca uszkodzeń mebli oraz sugestia poprawy instrukcji montażu.
Opinie nt. sklepu piolo-meble.pl
Kuchnia w stylu Modena - efekt 10/10
Bardzo solidne wykonanie mebli, przy składaniu mocowania sprawiały wrażenie solidnych. Stan nienaganny, efekt po montażu znakomity, a na dodatek bardzo miła rozmowa przy dostawie. 5 z plusem!
Szafki 2 szt
Jestem bardzo zadowolona z szafek które dostarczył mi przemiły Pan kierowca.
Usługa na najwyższym poziomie
Zamówiłem kuchnie byla umnie juz po tygodniu i to za granicę, naprawdę polecam
Bardzo dobre zabezpieczenie przesyłki i kontakt w sprawie zamówienia. Instrukcja montażu mogłaby być bardziej czytelna.
Meble dostarczone w terminie ,kontakt z firmą bardzo dobry. Składanie mebli bez problemów. Polecam zdecydowanie.
Zlecenie zostało wykonane zgodnie z opisem. Nie musiałam czekać tygodniami (jak to niestety bywa) na realizację mojego zlecenia. Opakowanie było solidne, a pan, który przywiózł mi meble - kompetentny i bardzo uprzejmy.
Dziękuję bardzo.
Polecam firmę PIOLO.
Super meble, wszystko bez zarzutu, polecam
Jestem bardzo zadowolona. Super kontakt .
SZybko i solidnie
Bardzo dobry kontakt z firmą. Zlecenie szybko zrealizowane, kompletne oraz bezpiecznie dostarczone. Polecam
meble prezentują się bardzo ładnie, jedyny minus to cienka płyta 15. brak masywności w porównaniu do standardowej plyty