bst24.pl- Logo - Opinie

bst24.pl

Opinie (890) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1559)

bst24.pl- Logo - Opinie

bst24.pl

Opinie (890) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1559)

Opinie na temat bst24.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówienia i dostawę. Pozytywnie oceniana jest jakość produktów, szczególnie ich trwałość, wygoda oraz zgodność z opisem. Obsługa klienta zbiera pochwały za profesjonalizm, pomocność i miłe podejście. Zwracana jest też uwaga na atrakcyjne ceny w stosunku do jakości. Dodatkowym atutem jest zgodność produktów z opisem oraz spełnianie oczekiwań klientów, a także dopasowanie rozmiarów w wielu przypadkach. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące problemów z kontaktem z obsługą klienta. Część klientów zgłasza zastrzeżenia do wydłużonego czasu oczekiwania na przesyłkę, często powiązane z opóźnieniami wysyłki lub trudnościami w komunikacji. Niektórzy klienci wskazują także na konieczność zamawiania większego rozmiaru produktów.

Opinie nt. sklepu bst24.pl

Buty dobrej jakości szybka dostawa polecam
Polecam w 100%
Zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę
Wszystkiego na czas doszło jak w ogłoszeniu
Nie polecam. Na wysyłkę czekałem 15 dni i się nie doczekałem. O jakimkolwiek kontakcie z tym sklepem można zapomnieć... Nie odpisuje na e-maile. Dopiero po zgłoszeniu do Trusted Shops gość oddał mi pieniądze... Nie tak powinna wyglądać obsługa klienta... Szczerze odradzam tutaj zakupy, szkoda czasu....
Wszystko w porządku.
wszystko ok
Wszystko w miarę ok ale koszulka i kalesony miały być w jednym kolorze - przyszło jedno czerwone drugie zielone
Nie dotarła jedna para spodni zamówionych
👍
Super kurtka
Lux
Buty super.Syn zadowolony . W ostatniej chwili dotarły na miejsce.
Eleganckie
👍👍👍👍👍👍
solidnie i na czas, Wszystko w jak najlepszym porządku,