bst24.pl- Logo - Opinie

bst24.pl

Opinie (890) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1559)

bst24.pl- Logo - Opinie

bst24.pl

Opinie (890) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1559)

Opinie na temat bst24.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówienia i dostawę. Pozytywnie oceniana jest jakość produktów, szczególnie ich trwałość, wygoda oraz zgodność z opisem. Obsługa klienta zbiera pochwały za profesjonalizm, pomocność i miłe podejście. Zwracana jest też uwaga na atrakcyjne ceny w stosunku do jakości. Dodatkowym atutem jest zgodność produktów z opisem oraz spełnianie oczekiwań klientów, a także dopasowanie rozmiarów w wielu przypadkach. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące problemów z kontaktem z obsługą klienta. Część klientów zgłasza zastrzeżenia do wydłużonego czasu oczekiwania na przesyłkę, często powiązane z opóźnieniami wysyłki lub trudnościami w komunikacji. Niektórzy klienci wskazują także na konieczność zamawiania większego rozmiaru produktów.

Opinie nt. sklepu bst24.pl

Towar bardzo dobrej jakości, ceny przystępne. Szybka wysyłka.
Jest ok
Polecam, dobry kontakt, szybka dostawa, buty wykonane bardzo dobrze
Rękawice dobrej jakości w dobrej cenie
Wszystko w porządku
Ok
Zamowilem komplet termoaktywny , okazuje się się cześć dolna jest z całkiem innego materiału niż dopną cześć i inna od opisu na stronie, do tego odcień, kolor jeat zupełnie inny, wyblakły jakiś.... DRAMAT!!!!

Spodnie super

Super spodnie

ok

produkt zgodny z opisem, polecam

Super polecam

Wszystko okej.
Wysokiej jakości oferta, bezproblemowy zakup i obsługa zamówienia

Dostawa 2 tygodnie, inny towar, brak kontaktu

dostawa zajęła 2 tygodnie zamiast 2-4 dni roboczych a otrzymany towar jest inny niż zamówiony; brak odpowiedzi na maile, telefon nie odpowiada; PROSZĘ unikać takiego sprzedawcy!
Buty za duże jak na ten rozmiar.
Polecam w 100%, super kontakt, miła obsługa, szybka realizacja
Szkoda mówić,nie polecam
Towar wysłany 6 dni roboczych po zamówieniu przy braku kontaktu - pisałem maila, dzwoniłem wielokrotnie - nikt nie odbierał.
Dobrej jakości koszulki ,bluzy,szybka dostawa,polecam 🙂
Wygodne spodenki , kieszenie monterskie odpinane , pasek dłuższy z możliwością skrócenia polecam
ok