bst24.pl- Logo - Opinie

bst24.pl

Opinie (890) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1559)

bst24.pl- Logo - Opinie

bst24.pl

Opinie (890) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1559)

Opinie na temat bst24.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówienia i dostawę. Pozytywnie oceniana jest jakość produktów, szczególnie ich trwałość, wygoda oraz zgodność z opisem. Obsługa klienta zbiera pochwały za profesjonalizm, pomocność i miłe podejście. Zwracana jest też uwaga na atrakcyjne ceny w stosunku do jakości. Dodatkowym atutem jest zgodność produktów z opisem oraz spełnianie oczekiwań klientów, a także dopasowanie rozmiarów w wielu przypadkach. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące problemów z kontaktem z obsługą klienta. Część klientów zgłasza zastrzeżenia do wydłużonego czasu oczekiwania na przesyłkę, często powiązane z opóźnieniami wysyłki lub trudnościami w komunikacji. Niektórzy klienci wskazują także na konieczność zamawiania większego rozmiaru produktów.

Opinie nt. sklepu bst24.pl

OK.
Polecam sklep 100%
Zachęcam do zakupów.
Ładne sa
Dostawa już druga od państwa buty super oraz szybko zamówione w czwartek a w piątek już były
Super kontakt ze sprzedawca, zamówienia wysłane :)

Wysyłka nie zgodna z zamówieniem

Zamówiłam 2 szt butów za pobraniem za które zapłaciłam,a otrzymałam jedną.
Super buty . Mąż Bardzo zadowolony
NA STRONIE INFO ŻE TOWARU OPÓR, A DOSTAŁEM LEDWIE 36 PAR RĘKAWIC. PRZEZ 2 DNI PRÓBOWAŁEM SIĘ DO WAS DODZWONIĆ I NIKT NIE ODEBRAŁ ANI NIE ODDZWONIŁ
Ok
Szybciej wysyłać zamówiony towar
1. brak kontaktu z firmą - telefonicznie bądź mailowo 2. dostawa towaru po 32 dniach od zamówienia - bez jakiejkolwiek informacji o opóźnionej dostawie 3. z 5 pozycji zamówienia tylko dwie się zgadzają ( 3 pozycje to inne niezamawiane modele) - i brak możliwości wymiany ponieważ brak kontaktu telefonicznego oraz nie odpowiadają na maile
Towar zgodny z opisem. Terminową dostawa.
Szybka dostawa,towar zgodny z opisem
Wszystko w porządku i szybko

Nic nie trzeba zmieniać,t-shirty bardzo dobrej jakości w świetnej cenie
Towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia. Polecam
Szybka realizacja
Niestety złożone i opłacone zamówienie na początku miesiąca października nadal nie zostało zrealizowane. Telefonów nikt nie odbiera. Na maile nic nie odpisuje. Zero kontaktu.