sklep.smakiportugalii.pl

Opinie (1177) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2604)

sklep.smakiportugalii.pl

Opinie (1177) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2604)

Opinie na temat sklep.smakiportugalii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką realizację zamówień oraz dostawy. Produkty są postrzegane jako bardzo wysokiej jakości, świeże i oryginalne. Wielu klientów docenia miłe gratisy i niespodzianki dołączane do zamówień. Klienci chwalą szeroki i różnorodny asortyment produktów dostępnych w sklepie. Obsługa klienta opisywana jest jako profesjonalna, miła i pomocna. Klienci zauważają staranne, bezpieczne i estetyczne pakowanie produktów.

Opinie nt. sklepu sklep.smakiportugalii.pl

Wysoka jakość produktu i szybka dostawa.
Przepyszne sardynki i szybka dostawa.
jakość usług, produktów terminowość informowanie o przesyłce

Świetnej jakości produkty, duży wybór i krótki czas realizacji.
Jak zwykle szybka dostawa,produkty bardzo dobrej jakości. Polecam.

ocena

Wysoko oceniam zakup produktów. Wysoka jakość, dobry kontakt, szybka przesylka. Zdecydowanie polecam!
Dostarczono szybko, sprawnie. Te konserwy, które już otworzyliśmy są bardzo smaczne. Sklep godny polecenia.
jakość zakupu oraz szybkość realizacji zamówienia,nie mam żadnych uwag
MM
Maria M.
Szybka wysyłka i dobry kontakt Sardynki pyszne polecam
Świetne smaki, jakość produktów oraz szeroki wybór! Polecamy!!! Jesli ktoś stosuje Keto tobtym bardziej. Ewelina i Przemek
polecam serdecznie wszystko super, ekspresowa wysyłka
Super produkty Portugalii szczegolnie sardynki w oliwie z oliwek i zawsze ten przemiły gratisie polecam serdecznie
Wszystko bardzo smaczne . Szybka dostawa. Polecam

Polecam gorąco!

Oryginalne, doskonałe produkty, szybka dostawa
Perfekcyjna błyskawiczna realizacja
paczka świetnie przygotowana. Produkty przysłane zgodnie z zamówieniem. Wysyłka bardzo sprawna.
Szybka realizacja zamówienia, i miło się zaskoczyłam jak dostałam do swojego zamówienia giwta 😀
MM
maciek m.
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Smakowo wybrałem dobrze, b. dobrze.
realizacja perfect. pyszne sardynki, makrela korzystamy regularnie. mniam
Szybka wysyłka, sardynki pyszne 👍