sklep.smakiportugalii.pl Opinie:
Opinie na temat sklep.smakiportugalii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci niezwykle często chwalą bardzo szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Produkty są oceniane jako świeże, bardzo dobrej lub najwyższej jakości, co jest powodem powrotu wielu klientów. Klienci doceniają szeroki i unikatowy wybór produktów, szczególnie portugalskich specjałów. Miłe niespodzianki w postaci gratisów do zamówień są regularnie doceniane przez klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła, pomocna i kontaktowa. Produkty i zamówienia są zgodne z opisem oraz oczekiwaniami klientów.
Opinie nt. sklepu sklep.smakiportugalii.pl
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Produkt najwyższej jakości. Jeszcze tak dobrych sardynek nie jadłem. Jakość perfekt. Na pewno wrócę , zamówię kolejny raz:)
Wszystko świetnie:) Szybka i dobrze zabezpieczona dostawa, produkty w b. dobrym stanie i pyszne:)))
Pyszności!!
szybka realizacja zamówienia, wszystko co do tej pory skonsumowaliśmy, bardzo nam smakowało!!!! Polecamy !!
CZYTELNA STRONA, ŁATWY WYBÓR NO I SUPER ASORTYMANT A DO TEGO SZYBKA WYSYŁKA, POLECAM
Duży wybór smakowitości, troska o wysyłany towar, miły liścik i prezent od sklepu sprawiły, że będę tu zaglądać.
Sprawna i szybka dostawa . Strona czytelna . Zamówienie trwało kilka sekund.
Polecam bardzo, produkty świetne, dobrze zapakowane, szybka wysyłka - trochę Portugalii na co dzień w swoim domku 😀 oliwę polecam w szczególności
POLECAM
Znakomite produkty (oliwa, sardynki, oliwki) szybka i bezpieczna wysyłka.
Bardzo dziękuję za list i prezencik. Wszystko było dobrze zapakowane. Co do smaków to troszkę czasu upłynie nim wszystko spróbuję:)
Polecam wszystkim ten sklep:) Bardzo szybko dostałam zamówione produkty, sardynki pychotka:)
Szybka dostawa, dodatkowo do zamówienia prezent. Dziękuję
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dziękuję za gratisa. To bardzo miłe.
Jestem bardzo zadowolona - zamówione produkty dobrej jakości, bardzo szybka realizacja zamówienia. I jeszcze miły bonus - puszka rybek gratis.
Z pewnością skorzystam ponownie z oferty sklepu.
Towar bardzo dobry i wysokiej jakości. Szybka bezproblemowa dostawa