Opinie nt. sklepu galeriazapachu24.pl
Cudowne zapachy
Bardzo lubię perfumy a właśnie w galerii zapachu są te perfumy których czasami nie są dostępne po cenach dla mnie i bardzo się cieszę że znalazłam właśnie was na razie kupiłam tylko trzy zapachy dla dwa dla siebie i jeden dla syna i je bardzo się cieszę bo naprawdę są superowe zapachy bardzo dziękuję
Szybciej niż w mac-u tu się dzieje
Szybciej niż w mac-u, konkretnie nie ma nadinterpretacji potrzeby klienta tylko usługa wedle potrzeby klienta i natychmiastowa reakcja na ew. nasze wątpliwości 24/7 - testowane na niedzielnym późnym wieczorku a może rankiem wczesnym niczym pierwsza spłata jak wpadnie wyplata :)
Perfumy długo utrzymują zapach
Szybka dostawa, dobrze zapakowana paczka . Na przyszłość proszę przed wysyłką sprawdzić pompkę w perfumach na 6 szt 1 nie działa jak należy. Fajnie ze dołączony jest katalog ale było by prościej gdyby numery perfum były pokolei łatwiej jest wtedy szukać.
Polecam Państwa firmę!
Polecam Państwa firmę, zapachy piękne. Zrobiłam zamówienie i przez awarie płatności blik płatność nie przeszła, Pani z którą się skontaktowałam była bardzo pomocna, zaproponowała stworzenie nowego zamówienia i dzięki temu tego samego dnia paczka została wysłana, oprócz tego miałam problem z wejściem do Państwa na stronę, tu również otrzymałam pomoc i poradę co zrobić żeby udało się zrobić nowe zamówienie. Polecam serdecznie :)
Jestem bardzo zadowolona z wybranych perfmum, mimo że byłam sceptycznie nastawiona czy zapach będzie mi się podobał. Warto było .Polecam te perfumy . Różnica polega na ilośći nalewania perfum do flakoników. Nie jest to bardzo duża różnica, ale jest widoczna.
Od dłuższego czasu kupuję u was perfumy jestem bardzo zadowolona i polecam, perfumy pięknie pachną i długo się utrzymują, do tego przesyłka jest bardzo szybko, pięknie zapakowane nic dodać nic ująć tylko zamawiać swoje faworyty
Dziękuję , to już moje kolejne i na pewno nie ostatnie zakupy w galerii zapachu . Zapachy długo się trzymają na skórze i są w świetnej cenie . Polecam każdemu .
Podoba mi się że macie koncentraty 30% - są mega . Szkoda że tylko o pojemności 50 ml 😉
A z uwag - przydałoby się zrobić próbki 4 ml tak żeby przetestować zapach , bo szczerze powiem - kupiłam 10 ml i to mi za dużo bo zapach mi nie pasuje 😔
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Zaskoczeniem były nowe ceny, wzrosły dość znacznie. Wysyłka ekspresowa, zapach utrzymuje się dość długo. Ogólnie - będę kontynuowała zakupy moich ulubionych zapachów.
Jak zawsze szybko zrealizowane zamówienie.Perfumy prawie niczym nie różniące się od oryginałów w bardzo przystępnej cenie :)
Szybka wysyłka. Ładne zapachy. Nie wiem jak z wiernoscią w stosunku do inspiracji, ale dla mnie jakość ok.
Najlepsze perfumy, które dotąd znalazłam;)
Galeria Zapachu 24.pl jest najlepszą stroną z perfumami jaką odwiedziłam. Odnalazłam swój własny zapach, który idealnie odpowiada mojemu charakterowi. Sięgam już po 3 ten sam produkt!
Bardzo szybka dostawa co się bardzo ceni!
Oby tak dalej niech się powodzi. Zachęcam, również innych moich znajomych ;)
Szybko i sprawnie zapachy które wybrałam są piękne. Jestem zadowolona i polecam Galeria Zapachu24.pl
Nie są długotrwałe ale za to lepiej pachną jak orginał
Polecam 256 kobiety lubią ten zapach😉
Lepiej być nie może! Jesteście państwo firmą, która za racjonalną cenę sprawia, że pięknie pachniemy! Osobiście jestem zdania, ze nie warto wydawać takiej kasy na oryginalny flakonik perfum, skoro i tak się co dnia kąpiemy! Producenci oryginałów zarabiają krocie na 100 ml perfum. Ale kupujący perfumy w waszej firmie może prześlą jakiś grosz na głodujące dzieci, skoro chcą tak pachnieć jak celebryci kupując wspaniały zapach w racjonalnej cenie.
Obłędne zapachy i bardzo trwałe.
Kocham Galerię Zapachu za ich perfumy,przecudne.
Każda kobieta powinna je mieć w swojej torebce.
Proszę o łatwiejszy dostep do logowania Niestety mam.zawsze problem .
Hasła muszę układać trudne nie jestem w stanie ich zapamiętać w dobie gdzie mamy tyle haseł a zakupy robię raz na dwa miesiące
Szybka i sprawna dostawa, perfumy trwałe , zamawiam niezmiennie od prawie 3 lat
Zapachy są przyjemne i miłe dla nosa, a do tego naprawdę pozytywnie zaskakuje. Jak na perfumy inspirowane , wypadają świetnie i są idealne do codziennego użytku. Bardzo dobry wybór w swojej kategorii cenowej.
Bardzo szybka wysyłka, bardzo piękne trwałe zapachy. Które są wręcz 1 do 1. Serdecznie polecam