Opinie nt. sklepu galeriazapachu24.pl
Zamawiam już od lat perfumy jestem bardzo zadowolona mam swoje ulubione i praktycznie ciągle jedne i te same zamawiam. Dla męża również bardzo ma je trwałe i też jest zadowolony.
Trwałe perfumy w przystępnej cenie
Kolejny raz robiłam zamówienia i sprawnością nie ostatni. Zapachy są trwałe i mają bardzo przystępne ceny.
Na kolejny plus szybka wysyłka
Zapach utrzymuje się bardzo długo.jest mocno zbliżony do oryginału.polecam
Super perfumy
Perfumy są super zapach jest trwały moja przygoda z wami już trwa od jakiegoś czasu myślę że to się nie zmieni polecam każdemu
Uwielbiamy z mężem Państwa perfumy. Są super wytrzymałe i piękne zapachy
Zapachy cudne, trwałe nie odbiegają od oryginału. Polecam!!!
Perfumy, które zamówiłam (169, 030, 035, 147) są rewelacyjne, zapachy wg mojego gustu. Pięknie dziękuję za prezent 112😘
Świetne zapachy. Natychmiastowa wysyłka. Szybka paczka.
Pachną przepięknie,niesamowicie trwałe.Gorąco polecam .
Mam wrażenie że trochę się zmieniły z trwałością te perfumy
Butelka 105 ml dodatkowo zacina się przy psikaniu
Od paru lat kupuje u Was i jestem mega zadowolony.
Polecam i pozdrawiam 👌
Wszytko ekspresowo, idealnie. Polecam w 100%
Serdecznie polecam! Szybka dostawa, perfumy pachną pięknie i są naprawdę trwałe. No i bardzo dziękuję za gratis!
Bardzo dobre produkty,polecam
Bardzo dobre produkty,bardzo korzystne ceny,szybka wysyłka
Szybka dostawa, perfumy trwałe ,kupuję od lat polecam
Super zapachy, bardzo trwałe. Gorąco polecam !!!
Pachną długo i cudownie. Polecam z całego serca. Od lat zamawiam🥰
dodałbym jedynie na etykiecie flakonu do jakiego perfumy jest zbliżony zapach, poza tym - wszystko ok.
Jak zawsze świetnie. Mega szybka wysyłka, ładnie wszystko zapakowane no i piękne zapachy ☺️
Piękne zapachy
Wszystko okej, piękne zapachy które długo utrzymują się na ciuchach.