Opinie na temat domjaponii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, precyzję wykonania i oryginalność oferowanych produktów. Regularnie doceniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielu kupujących pozytywnie ocenia dokładność opisów produktów. Dodatkowo, często chwalone są staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, zwłaszcza przy zamówieniach na prezent. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i ciekawa. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także szybkości i bezpieczeństwa dostaw.
Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia lub niejasności związane z dostawą. Pojawiają się również sugestie dotyczące większej precyzji opisów, szczególnie w zakresie rozmiarów. Część osób wyraża chęć poszerzenia asortymentu, zwłaszcza o nowe produkty lub rozmiary.
Opinie nt. sklepu domjaponii.pl/
Pani Karolino,
Dziękujemy za opinię. Jeśli coś w zamówieniu nie spełniło Pani oczekiwań, będziemy wdzięczni za krótką wiadomość – chętnie pomożemy.
Brak realizacji zamówienia
Dzień dobry Miroslaw,
dziękujemy za opinię.
Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji i niedogodności związanych z dostawą.
Z informacji ze śledzenia wynika jednak, że przesyłka została pozostawiona w urzędzie pocztowym w pobliżu i następnie odebrana.
Jeśli mimo to pojawił się jakikolwiek problem, prosimy o kontakt mailowy z naszym działem obsługi klienta — chętnie pomożemy.
Zespół Dom Japonii
Do tej pory nie otrzymałam zamówionego artykułu.
Dzień dobry Pani Doroto,
Przepraszamy za opóźnienie oraz za niedogodności związane z realizacją zamówienia.
Chcielibyśmy poinformować, że skontaktowaliśmy się z Panią w tej sprawie i przekazaliśmy informację dotyczącą odbioru przesyłki. Na ten moment oczekujemy na dalszy ruch po stronie dostawy.
Sprawa jest przez nas monitorowana i w razie potrzeby wrócimy do Pani z kolejnymi informacjami. Dziękujemy za cierpliwość.
Z wyrazami szacunku,
Zamówienie nie dotarło
Dzień dobry Ewelina,
dziękujemy za pozostawienie opinii. Bardzo nam przykro, że zamówienie nie dotarło – to zdecydowanie nie jest doświadczenie, które chcemy oferować.
Prosimy o kontakt z nami drogą mailową, abyśmy mogli sprawdzić aktualny status przesyłki i wspólnie znaleźć najlepsze rozwiązanie.
Jesteśmy do dyspozycji i chętnie pomożemy.
Zespół Dom Japonii
Zamiast do domu jak opłacone to wyslano na drugi koniec miasta na poczte paczka wroco bo nie mam jak odebrac
Dzień dobry Monika,
przepraszamy za niedogodności związane z dostawą i za zaistniałe zamieszanie.
Zgodnie z informacjami od przewoźnika przesyłka została oznaczona jako doręczona 11/12. Jeśli jednak paczka nie została faktycznie odebrana lub pojawił się problem z miejscem doręczenia, prosimy o kontakt mailowy na contact@domjaponii.pl, abyśmy mogli to dokładnie sprawdzić i pomóc.
Pozostajemy do dyspozycji.
Dzień dobry,
dziękujemy za pozostawienie opinii.
Przykro nam, że doświadczenie z naszym sklepem nie spełniło Pana/Pani oczekiwań.
Chętnie dowiemy się, co poszło nie tak i postaramy się znaleźć rozwiązanie.
Zachęcamy do kontaktu z nami mailowo – zależy nam na zadowoleniu każdego klienta.
Zespół Dom Japonii
Bardzo długi czas oczekiwania na przesyłkę, słaby kontakt- brak maila o wysłaniu. Koszulka T shirt za ponad 150 zł to przesada, na pewno nie kupię ponownie
Dzień dobry Pani Agnieszko,
dziękujemy za opinię i bardzo przykro nam słyszeć, że proces realizacji nie spełnił Pani oczekiwań. Rozumiemy, jak frustrujące może być dłuższe oczekiwanie — szczerze za to przepraszamy.
Chcielibyśmy jednocześnie zaznaczyć, że informacja o czasie realizacji znajduje się na stronie produktu, ponieważ część artykułów powstaje na zamówienie we współpracy z artystami. Niemniej jednak bardzo nam przykro, że nie było to dla Pani satysfakcjonujące.
Jeśli T-shirt nie spełnia oczekiwań, zachęcamy do skorzystania z naszej 60-dniowej gwarancji zwrotu pieniędzy — a w Polsce zwrot jest całkowicie darmowy, aby zakupy były komfortowe i bez ryzyka.
Najlepiej przysłać mi zamówienie
Dzień dobry,
Dziękujemy za wiadomość. Przepraszamy za zaistniałą sytuację i niedogodności związane z realizacją zamówienia.
Obecnie oczekujemy na powrót przesyłki. Gdy tylko do nas wróci, skontaktujemy się z Państwem, aby zaproponować dalsze rozwiązanie.
Dziękujemy za cierpliwość i pozostajemy do dyspozycji.
Z wyrazami szacunku,
Dzień dobry,
Dziękujemy za wystawienie opinii.
Przykro nam, że doświadczenie z zamówieniem nie spełniło oczekiwań.
Jeśli napotkali Państwo jakikolwiek problem, zachęcamy do kontaktu mailowego pod adresem contact@domjaponii.pl – chętnie sprawdzimy sytuację i postaramy się pomóc.
Zespół Dom Japonii
Uwaga, to może być nieuczciwy dostawca
Moje zamówienie nie zostało zrealizowane. Brak kontaktu ze sklepem i przewoźnikiem
Dzień dobry,
przykro nam z powodu tej sytuacji i niezadowolenia, jakie ona spowodowała.
W wyniku problemu z doręczeniem przesyłka została przekierowana do punktu odbioru zamiast dostawy do domu. Informacja o tym została przekazana. Ponieważ sprawa nie spełniła Twoich oczekiwań, zamówienie zostało zwrócone.
Przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za przekazaną opinię.
Dzień dobry,
Dziękujemy za wystawienie opinii.
Przykro nam, że doświadczenie z zamówieniem nie spełniło oczekiwań.
Dzień dobry,
dziękujemy za wystawienie opinii.
Jeśli coś w Twoim doświadczeniu nie spełniło oczekiwań, zachęcamy do kontaktu mailowego na contact@domjaponii.pl, abyśmy mogli lepiej zrozumieć sytuację i pomóc.
Dzień dobry Paulina,
dziękujemy za pozostawienie oceny. Chcielibyśmy dowiedzieć się, co możemy zrobić lepiej. Jeśli coś w zamówieniu nie spełniło oczekiwań, prosimy o kontakt mailowy: contact@domjaponii.pl – chętnie pomożemy.
Pięknego dnia,
Zespół Dom Japonii
Zamówienie wciąż do mnie nie dotarło
Dzień dobry Asia,
przepraszamy za niepokój związany z dostawą.
Zgodnie z informacjami od przewoźnika przesyłka została oznaczona jako doręczona 15/12. Jeśli jednak paczka nie dotarła do Ciebie lub pojawił się problem z doręczeniem, prosimy o kontakt mailowy na contact@domjaponii.pl, abyśmy mogli to dokładnie sprawdzić i pomóc.
Pozostajemy do dyspozycji.
Zespół Dom Japonii
Długi czas oczekiwania na towar i wciąż brak towaru pomimo otrzymania email z informacją o dostarczeniu
Dzień dobry Piotr,
przepraszamy za długi czas oczekiwania i zamieszanie związane z dostawą.
W wyniku problemu z doręczeniem przesyłka została przekierowana do punktu odbioru zamiast dostawy do domu. Z informacji, którymi dysponujemy, wynika, że paczka została odebrana 12/12. Mamy nadzieję, że wszystko jest już w porządku.
Pozostajemy do dyspozycji w razie dodatkowych pytań.
Brak dwóch przesyłek
Nie otrzymałam dwóch opłaconych zamówień
Dzień dobry Klara,
przepraszamy za opóźnienie i niejasności związane z realizacją zamówień.
Jedno z zamówień zawierało koszulkę, co spowodowało późniejszą wysyłkę. Dodatkowo, z powodu problemu z doręczeniem do domu, przesyłka została przekierowana do punktu odbioru. Informacja dotycząca odbioru paczki została już przekazana.
Pozostajemy do dyspozycji w razie dodatkowych pytań.
Dzień dobry Julio,
dziękujemy za opinię.
Jeśli coś w zamówieniu nie spełniło oczekiwań, będziemy wdzięczni za krótką informację – zawsze staramy się ulepszać naszą obsługę i produkty.
Słaba jakość materiału
Materiał, z którego wykonano produkt, zdecydowanie nie przystaje do ceny.
Dzień dobry Łukasz,
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że materiał kimona nie spełnił Pańskich oczekiwań. Produkt jest wykonany z bawełny, co jest podane na stronie produktu.
Oczywiście mogą Państwo skorzystać z naszej 60-dniowej gwarancji zwrotu pieniędzy. Zwroty z Polski są całkowicie bezpłatne, aby zakupy były w pełni bezpieczne i komfortowe.
Mamy jednak nadzieję, że styl kimona przypadł Państwu do gustu.
Z poważaniem,
Zespół Dom Japonii
Przesylka nadal nie dorarala a zamowiona strasznie dawno temu
Dzień dobry Monika,
przepraszamy za opóźnienie i niedogodności związane z dostawą.
Z informacji, którymi dysponujemy, wynika, że przesyłka została ostatecznie odebrana w punkcie odbioru po problemie z doręczeniem do domu. Mamy nadzieję, że wszystko jest już w porządku.
Pozostajemy do dyspozycji, jeśli potrzebna będzie dodatkowa pomoc.
Dzień dobry,
dziękujemy za wystawienie opinii. Przykro nam, że zamówienie nie spełniło oczekiwań.
Zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta – chętnie sprawdzimy sytuację i postaramy się pomóc.