domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2183)

domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2183)

Opinie na temat domjaponii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, precyzję wykonania i oryginalność oferowanych produktów. Regularnie doceniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielu kupujących pozytywnie ocenia dokładność opisów produktów. Dodatkowo, często chwalone są staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, zwłaszcza przy zamówieniach na prezent. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i ciekawa. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także szybkości i bezpieczeństwa dostaw. Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia lub niejasności związane z dostawą. Pojawiają się również sugestie dotyczące większej precyzji opisów, szczególnie w zakresie rozmiarów. Część osób wyraża chęć poszerzenia asortymentu, zwłaszcza o nowe produkty lub rozmiary.

Opinie nt. sklepu domjaponii.pl/

Produkt-kimono ciekawy kolorystycznie -ładny niebieski, wzór kwiatowy różowo-złoty, kimono ładnie złożone i zapakowane, szybka dostawa
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Hanna, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że kimono i jego kolorystyka tak się Pani spodobały, a dostawa przebiegła szybko i sprawnie. 😊 Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii
Mimo lekkiego opóźnienia jednej z przesyłek jestem bardzo zadowolona zarówno ze sklepu, jak i zamówionych produktów . Pełna rekomendacja
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Urszulo, bardzo dziękujemy za Pani opinię! 😊 Cieszymy się, że mimo lekkiego opóźnienia jest Pani zadowolona z zakupów i naszych produktów. Dziękujemy za rekomendację i zapraszamy ponownie! Miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Piękne kimono!

Szybka wysyłka, ładnie zapakowane na prezent, córka zachwycona. Zresztą nie tylko ona, prze piękne kimono!!!
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Cześć Anno, bardzo dziękujemy za tak miły komentarz! 😊 Cieszymy się, że kimono przypadło do gustu Twojej córce — i nie tylko jej! Serdeczne pozdrowienia, Zespół Dom Japonii
Szybka wysylka
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Alicjo, Dziękujemy za opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że wysyłka spełniła oczekiwania. Miłego dnia, Zespół Dom Japonii 🌸

Piękna namiastka Japonii

Kimono prześliczne - zgodne w pełni z opisem na stronie. Super materiał i jakość. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Magdalena, dziękujemy za tak miłą opinię! Bardzo się cieszymy, że kimono spełniło Twoje oczekiwania i że doceniasz jego jakość oraz zgodność z opisem. Dziękujemy za polecenie! Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Bardzo długi czas oczekiwania - zamówienie złożone 31.10 zostało dostarczone 19.12. Ponadto 1,5 miesiąca po złożeniu zamówienia zostałam poinformowana, że jeden z produktów nie jest dostępny. Same produkty bez zastrzeżeń, bezpiecznie zapakowane.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Sylwia, dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią. Bardzo przepraszamy za tak długi czas oczekiwania — zdecydowanie nie jest to standard, jaki chcemy oferować naszym klientom, i doskonale rozumiemy rozczarowanie, jakie mogło to spowodować. Dziękujemy jednocześnie za miłe słowa dotyczące jakości produktów oraz ich bezpiecznego zapakowania — bardzo nam miło. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję, że mimo wszystko będziemy mieli okazję gościć Panią ponownie w naszym sklepie internetowym. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Wzorowy sklep

Starannie wykonane, produkty najwyższej jakości i obsługa zamówienia ze stałym informowaniem o postępach.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Agata, dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani jakość produktów oraz sposób realizacji zamówienia i komunikację na każdym etapie. Życzymy bardzo miłego dnia, Zespół Dom Japonii
MK
Monika K.
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Produkty pierwszej jakości. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Monika, dziękujemy za opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a produkty spełniły oczekiwania. Dziękujemy również za polecenie! Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii