domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2183)

domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2183)

Opinie na temat domjaponii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, precyzję wykonania i oryginalność oferowanych produktów. Regularnie doceniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielu kupujących pozytywnie ocenia dokładność opisów produktów. Dodatkowo, często chwalone są staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, zwłaszcza przy zamówieniach na prezent. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i ciekawa. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także szybkości i bezpieczeństwa dostaw. Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia lub niejasności związane z dostawą. Pojawiają się również sugestie dotyczące większej precyzji opisów, szczególnie w zakresie rozmiarów. Część osób wyraża chęć poszerzenia asortymentu, zwłaszcza o nowe produkty lub rozmiary.

Opinie nt. sklepu domjaponii.pl/

Nie polecam! Zamówiłam skarpetki Tabi NINJA

Zamówiłam skarpetki Tabi NINJA. Są sprzedawane w rozmiarze 37-43. Ja mam rozmiar stopy 38 i są na mnie dużo za duże! Więc to jest okłamywanie klienta. Paczka idzie tak długo, że zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle ją dostanę. A na koniec wybrana przez Państwa firma kurierska zgubiła moją przesyłkę i 2 dni trwało zanim ja ostatecznie dostałam. Nie polecam!
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry, Dziękujemy za opinię i przepraszamy za to doświadczenie. Rozumiemy Pani frustrację dotyczącą rozmiaru. Skarpetki Tabi w rozmiarze 37-43 są zaprojektowane jako uniwersalne, jednak zdajemy sobie sprawę, że dopasowanie może się różnić w zależności od kształtu stopy. Zazwyczaj otrzymujemy pozytywne opinie na temat naszych skarpetek, dlatego przykro nam, że w tym przypadku tak nie jest. Jeśli chodzi o dostawę, paczka została dostarczona w standardowym czasie 3-5 dni roboczych, choć rozumiemy, że komplikacje z kurierem były stresujące. Ma Pani 60 dni od daty dostawy na zwrot skarpetek w stanie oryginalnym — etykietka może być delikatnie odczepiona do przymiarki i włożona z powrotem do paczki zwrotnej. Zwrot jest bezpłatny przez nasz portal: https://domjaponii.pl/pages/polityka-zwrotow Miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Super sklep, konkretna i uprzejma obsługa, żadnych problemów. bardzo lubię tu wracać. Bardzo polecam!
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Katarzyno, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że docenia Pani naszą obsługę i chętnie do nas wraca. Dziękujemy również za polecenie! Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Szybka sprawna obsługa. Bieżące informacje na każdym etapie realizacji.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Jacku, dziękujemy za polecenie i miłą opinię. Cieszymy się, że obsługa oraz komunikacja na każdym etapie realizacji spełniły Twoje oczekiwania. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Wszystko sprawnie i szybko
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Anna, Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii
Szybko sprawnie i dobry asortyment
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Krystianie, bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że szybka realizacja zamówienia oraz nasz asortyment spełniły oczekiwania. Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Danuta, Dziękujemy za opinię 😊 Bardzo miło nam to słyszeć. Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Alina, Dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że zakupy w Dom Japonii były udane. Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii