domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2183)

domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2183) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2183)

Opinie na temat domjaponii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, precyzję wykonania i oryginalność oferowanych produktów. Regularnie doceniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielu kupujących pozytywnie ocenia dokładność opisów produktów. Dodatkowo, często chwalone są staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, zwłaszcza przy zamówieniach na prezent. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i ciekawa. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także szybkości i bezpieczeństwa dostaw. Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia lub niejasności związane z dostawą. Pojawiają się również sugestie dotyczące większej precyzji opisów, szczególnie w zakresie rozmiarów. Część osób wyraża chęć poszerzenia asortymentu, zwłaszcza o nowe produkty lub rozmiary.

Opinie nt. sklepu domjaponii.pl/

Szybkość dostaw y
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Ryszard, Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że szybka dostawa spełniła oczekiwania. Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii
Przedmioty wysokiej jakości, bardzo dobrze zapakowane.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Pawle, bardzo dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jakość produktów oraz sposób zapakowania spełniły Twoje oczekiwania. Życzymy bardzo miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Zalecam inaczej pakować, bo plakat był zagięty
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Grzegorz, Dziękujemy za informację i przepraszamy za problem z opakowaniem plakatu. W razie potrzeby prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Danuto, Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że doceniła Pani rzetelność — to dla nas naprawdę podstawa codziennej pracy 😊 Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Zakupy ok.ale przesyłka szła i szła..... sklep jednak ładnie zareagował i po monicie dostarczono paczkę pod adres.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Pani Joanno, dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że zakupy spełniły oczekiwania. Przepraszamy za opóźnienie w dostawie i dziękujemy za cierpliwość — zawsze staramy się jak najszybciej reagować, gdy pojawi się taka sytuacja. Życzymy bardzo miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Wszystko jak najbardziej w porządku, serdecznie polecam zakupy na tej stronie
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Krzysztof, dziękujemy serdecznie za miłą opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie i że poleca Pan zakupy w naszym sklepie. Życzymy bardzo miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Agnieszko, Dziękujemy serdecznie za polecenie — bardzo nas to cieszy! Miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Znakomity sklep, piękne rzeczy, szybka dostawa, ładnie opakowane. Jestem naprawdę zachwycona.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Karolino, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że produkty, dostawa i opakowanie spełniły Pani oczekiwania. To dla nas ogromna radość, że jest Pani tak zadowolona. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Produkty domu Japonii są wprost magnetyczne, roztaczają tajemniczą aurę i piękno
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Cześć Hanna, serdecznie dziękujemy za tak piękne słowa. Bardzo się cieszymy, że nasze produkty mają dla Ciebie wyjątkowy urok. Życzymy wspaniałego dnia, Zespół Dom Japonii
Oryginalny japoński produkt, dobra jakość. Foremka do onigiri.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Iwona, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkt spełnił Twoje oczekiwania i że doceniasz jego jakość. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Wszystko na najlepszym poziomie, pakowanie, dostawa.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Bożeno, serdecznie dziękujemy za opinię! Bardzo się cieszymy, że wszystko było na najwyższym poziomie – zarówno pakowanie, jak i dostawa 😊 Zapraszamy ponownie! Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Niestety przesyłka trwała prawie dwa tygodnie, stąd odjęłam 1 gwiazdkę. Poza tym bez zastrzeżeń.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Izabelo, dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że czas dostawy był dłuższy niż oczekiwany — przepraszamy za tę niedogodność. Jednocześnie bardzo się cieszymy, że poza tym wszystko spełniło Twoje oczekiwania. Twoje uwagi są dla nas bardzo cenne i pomagają nam się poprawiać. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Dom Japonii
Kubek przyszedł zgodnie z zamówieniem i w terminie :)
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Wojciechu, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że kubek dotarł zgodnie z zamówieniem i na czas 😊 Życzymy bardzo miłego dnia 🌸 Zespół Dom Japonii
Produkty dobrej jakości ,bezpiecznie zapakowane .
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Agnieszka, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jakość produktów oraz staranne pakowanie spełniły oczekiwania. Serdecznie pozdrawiamy, Zespół Dom Japonii