domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2191) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2191)

domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2191) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2191)

Opinie na temat domjaponii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, precyzję wykonania i oryginalność oferowanych produktów. Regularnie doceniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielu kupujących pozytywnie ocenia dokładność opisów produktów. Dodatkowo, często chwalone są staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, zwłaszcza przy zamówieniach na prezent. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i ciekawa. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także szybkości i bezpieczeństwa dostaw. Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia lub niejasności związane z dostawą. Pojawiają się również sugestie dotyczące większej precyzji opisów, szczególnie w zakresie rozmiarów. Część osób wyraża chęć poszerzenia asortymentu, zwłaszcza o nowe produkty lub rozmiary.

Opinie nt. sklepu domjaponii.pl/

Szybko , sprawnie i profesjonalnie
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Ireno, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko, sprawnie i profesjonalnie 😊 Zapraszamy ponownie! Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Dostawa na czas, towar wysokiej jakości, zgodny z opisem.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Cześć Mateusz, dziękujemy za pozytywną opinię! Bardzo się cieszymy, że dostawa dotarła na czas, a produkt spełnił Twoje oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Dom Japonii
jest ok jak jest :) Dzieki!
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Pawle, dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko jest w porządku. Życzymy miłego dnia i zapraszamy ponownie, Zespół Dom Japonii

Kolczyki origami

Produkt wysokiej jakości, szybka wysyłka, piękne opakowanie.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Cześć Patrycja, bardzo dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że kolczyki, wysyłka i opakowanie spełniły Twoje oczekiwania. Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii
Szybka realizacja zamówienia i asortyment
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Katarzyna, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że doceniasz szybką realizację zamówienia oraz nasz asortyment. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Solidna firma

Jestem jak zawsze bardzo zadowolona. To nie jest mój pierwszy zakup w Domu Japonii, ani ostatni:)
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Katarzyno, Bardzo dziękujemy za Pani zaufanie i kolejne zakupy! 🥰 To dla nas ogromna radość wiedzieć, że chętnie Pani do nas wraca. Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii