domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2191) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2191)

domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2191) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2191)

Opinie na temat domjaponii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, precyzję wykonania i oryginalność oferowanych produktów. Regularnie doceniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielu kupujących pozytywnie ocenia dokładność opisów produktów. Dodatkowo, często chwalone są staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, zwłaszcza przy zamówieniach na prezent. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i ciekawa. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także szybkości i bezpieczeństwa dostaw. Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia lub niejasności związane z dostawą. Pojawiają się również sugestie dotyczące większej precyzji opisów, szczególnie w zakresie rozmiarów. Część osób wyraża chęć poszerzenia asortymentu, zwłaszcza o nowe produkty lub rozmiary.

Opinie nt. sklepu domjaponii.pl/

Dobrze zapakowane i całkiem szybko przyszło
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Cześć Marto, Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i była dobrze zapakowana. Serdeczne pozdrowienia, Zespół Dom Japonii
Produkt był taki jak zamówiłam
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Anna, dziękujemy za opinię 😊 Cieszymy się, że produkt był zgodny z zamówieniem i spełnił oczekiwania. Życzymy bardzo miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Dziękuję za sprawnie dostarczoną przesyłkę oraz oczywiście doskonałej jakości produkty
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Pani Moniko, bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że produkty i dostawa spełniły oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Dom Japonii
NIE OTRZYMAŁEM PRZESYŁKI !!! Napisałem do was kilka maili, na żaden nie otrzymałem odpowiedzi . Jednocześnie każdego dnia dostaję maila od was z prośbą o potwierdzenie przesyłki! Poziom waszych usług jest ZEROWY. Jedna gwiazdka tylko dlatego że nie było innej możliwości. Żadnego zawiadomienia na temat tego kiedy przesyłka zostanie doręczona. Proszę o natychmiastowy zwrot pieniędzy.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Andrzeju, Przepraszamy za zaistniałą sytuację i niedogodności związane z dostawą. Zgodnie z informacjami od przewoźnika przesyłka została już dostarczona. Mimo to bardzo nam przykro z powodu opóźnienia oraz braku jasnych informacji w trakcie dostawy. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta: contact@domjaponii.pl. Życzymy miłego dnia. Zespół Dom Japonii 🌸
Rzecz w świetnej jakości, bardzo miły i szybki kontakt . Jakość obsługi premium.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Martyno, Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 💫 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z jakości produktów i obsługi. Życzymy pięknego dnia, Zespół Dom Japonii
Towar nie został dostarczony
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry, Szczerze przepraszamy za zaistniałą sytuację. Skontaktowaliśmy się z Panem/Panią, aby zachęcić do sprawdzenia otoczenia, czy paczka nie została dostarczona później do skrzynki pocztowej lub do sąsiada. Nie otrzymawszy odpowiedzi od tamtej pory, zakładamy, że zamówienie dotarło szczęśliwie. Mamy nadzieję, że jest Pan/Pani zadowolony/a z zakupu i pozostajemy do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań! Miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Beato, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia była szybka, a produkt zgodny z opisem. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Super szybka dostawa.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Jadwiga, dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasze produkty tak bardzo Ci się podobają. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Jest ok

Produkt super, ale przyszedł w bardzo pogniecionym opakowaniu, a szkoda, bo był na prezent
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Marto, bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że produkt się podoba, jednocześnie przepraszamy za zagniecioną przesyłkę — rozumiemy, że to szczególnie ważne w przypadku prezentu. Jeśli możemy w czymś pomóc, jesteśmy do dyspozycji. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Wszystko odyło się bardzo Ok:)
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Witold, dziękujemy za opinię 😊 Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło bez problemu i jest Pan zadowolony z zamówienia. Życzymy bardzo miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Lepsze dostarczenie paczek, ciągła informacja o opóźnieniu
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Karol, dziękujemy za opinię. Przykro nam, że dostawa nie przebiegła w pełni zgodnie z oczekiwaniami i że pojawiły się opóźnienia. Dziękujemy za Twoją uwagę — pozwala nam to dalej poprawiać współpracę z firmami kurierskimi. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Super opakowanie na prezent dziękuję
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Cześć Izabelo, bardzo dziękujemy za opinię — cieszymy się, że opakowanie prezentowe przypadło Ci do gustu! 😊 Serdeczne pozdrowienia, Zespół Dom Japonii
Nieco pr-edłużona dostawa, ale za to dostarczone zakupy fantastyczne.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Anno, dziękujemy za opinię! 😊 Przepraszamy, że dostawa trwała trochę dłużej, ale bardzo się cieszymy, że zakupy okazały się fantastyczne. Serdeczne pozdrowienia, Zespół Dom Japonii