domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2191) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2191)

domjaponii.pl- Logo - Opinie

domjaponii.pl

Opinie (2191) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2191)

Opinie na temat domjaponii.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość, precyzję wykonania i oryginalność oferowanych produktów. Regularnie doceniana jest miła, profesjonalna i pomocna obsługa oraz szybkie rozwiązywanie problemów. Wielu kupujących pozytywnie ocenia dokładność opisów produktów. Dodatkowo, często chwalone są staranne, estetyczne i bezpieczne pakowanie produktów, zwłaszcza przy zamówieniach na prezent. Oferta sklepu jest oceniana jako szeroka i ciekawa. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także szybkości i bezpieczeństwa dostaw. Niektórzy klienci zwracają uwagę na sporadyczne opóźnienia lub niejasności związane z dostawą. Pojawiają się również sugestie dotyczące większej precyzji opisów, szczególnie w zakresie rozmiarów. Część osób wyraża chęć poszerzenia asortymentu, zwłaszcza o nowe produkty lub rozmiary.

Opinie nt. sklepu domjaponii.pl/

Opóźniona dostawa

Laleczka piękna (zgodna z opisem) i pięknie zapakowana. Niestety dostarczona kilka dni po terminie i nie zdążyła stać się prezentem urodzinowym.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dziękujemy za opinię, Hanno 🌸 Bardzo nam przykro, że przesyłka dotarła z opóźnieniem — rozumiemy, jak ważne są prezenty na czas. Cieszymy się jednak, że laleczka się spodobała i mamy nadzieję, że mimo wszystko sprawiła radość. Serdeczne pozdrowienia, Zespół Dom Japonii
Wszystko dobrze
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Agnieszko, dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Super sklep

Sprawna dostawa, duży wybór, produkty zgodne z opisem. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Jakubie, bardzo dziękujemy za świetną opinię! 😊 Cieszymy się, że dostawa przebiegła sprawnie i że produkty spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie! Miłego dnia, Zespół Dom Japonii

Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamowieniam
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Patrycjo, bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wysyłka była szybka, a zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Cudowne bardzo dobrej jakości rzeczy !
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Małgorzata, Serdecznie dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasze produkty tak się Pani podobają. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii
Popracujcie nad lepszym opakowaniem
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Elżbieto, dziękujemy za opinię i wskazówkę. Bardzo nam przykro, że opakowanie nie spełniło oczekiwań — przekazujemy tę uwagę do zespołu, aby móc to poprawić. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Dom Japonii

Wszystko w należytym porządku
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Bartłomiej, dziękujemy za polecenie i pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Życzymy bardzo miłego dnia, Zespół Dom Japonii
dostawa zajęla dluzej niz przewidywany czas oczekiwania, nie jest to jasne ze produkty sa wysylane z Francji.
Odpowiedź ze sklepu domjaponii.pl
Dzień dobry Michalina, dziękujemy za Pani opinię. Przykro nam, że czas dostawy był dłuższy niż przewidywany. Informacja o wysyłce z Francji jest wskazana na naszej stronie, jednak rozumiemy, że mogła nie być wystarczająco widoczna w trakcie zakupów. Pani uwaga jest dla nas bardzo cenna i pomaga nam ulepszać sposób komunikacji. Jeśli ma Pani jakiekolwiek pytania lub potrzebuje dodatkowych informacji, prosimy śmiało napisać do nas e-mailem — chętnie pomożemy. Życzymy miłego dnia, Zespół Dom Japonii