Opinie na temat lavaredo.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo profesjonalna, pomocna i uprzejma. Produkty są uznawane za wysokiej jakości i zgodne z opisem. Klienci doceniają atrakcyjne ceny i częste promocje w sklepie. Proces zwrotu oceniany jest jako bezproblemowy i szybki. Klienci pozytywnie oceniają przejrzystą i regularną komunikację na temat realizacji zamówienia.
Opinie nt. sklepu lavaredo.pl/
Dziękujemy za ocenę!
Jeśli możemy zrobić coś jeszcze lepiej, by następnym razem zasłużyć na 5 gwiazdek – będziemy wdzięczni za sugestie.
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Lavaredo.pl
Przesyłka jest zdecydowanie za długo dostarczana.
Odpowiedź ze sklepu lavaredo.pl
Bardzo dziękujemy za opinię i cieszymy się, że ogólne wrażenia były pozytywne.
Chcielibyśmy jedynie doprecyzować, że paczka została nadana najszybciej, jak to było możliwe – zamówienie wpłynęło w piątek 16 maja po godzinie 17:00, czyli już po godzinach pracy magazynu. W związku z tym przesyłkę nadaliśmy w najbliższy dzień roboczy, czyli w poniedziałek 19 maja z samego rana. Finalnie paczka została doręczona już 20 maja.
Działamy naprawdę ekspresowo i przykładamy ogromną wagę do szybkiej realizacji zamówień. W tym przypadku nierealne było nadanie i dostarczenie przesyłki wcześniej – terminy były optymalne i zgodne z najwyższymi standardami.
Dziękujemy za zakupy i zapraszamy ponownie!
Zespół Lavaredo
Dziękujemy :)
Szanowna klientko,
dziękujemy za wystawienie opinii. Staramy się znaleźć przyczynę tak niskiej oceny i najprawdopodobniej doszło do nieporozumienia związanego z płatnością.
Zamówienie zostało złożone 24.08 z opcją przedpłaty. Ponieważ środki nie zostały zaksięgowane, 25.08 wysłaliśmy prośbę o wpłatę. 26.08 – wobec braku płatności – zamówienie zostało z automatu anulowane. Widzimy jednak, że wpłata została dokonana już po anulowaniu, co mogło spowodować całą sytuację.
Oczywiście środki zostaną niezwłocznie zwrócone. Jeśli nadal jest Pani zainteresowana zakupem, zapraszamy do kontaktu – chętnie pomożemy w ponownym złożeniu zamówienia.
Dla szybszego rozwiązywania podobnych spraw zachęcamy także do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta lub bezpośrednio przez media społecznościowe – tam reagujemy w trybie przyspieszonym.
Z wyrazami szacunku,
Szanowny Kliencie,
dziękujemy za wystawienie opinii. Zauważyliśmy, że ocenił/a nas Pan na 1 gwiazdkę, jednak bez podania uzasadnienia.
Przeanalizowaliśmy całe zamówienie i z naszej strony zostało ono zrealizowane prawidłowo, dlatego zastanawiamy się, czy nie doszło do pomyłki przy wystawianiu oceny.
Będziemy wdzięczni za doprecyzowanie, co wpłynęło na tak niską ocenę – każda informacja pozwala nam poprawiać jakość obsługi.
Pozdrawiamy serdecznie,