hempmedical.pl

Opinie (2661) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4748)

hempmedical.pl

Opinie (2661) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4748)

Opinie na temat hempmedical.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich naturalny skład i skuteczność działania. Wielu klientów podkreśla błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, pomocna i życzliwa, często przewyższająca standardy branży. Klienci często dzielą się pozytywnymi efektami działania produktów, szczególnie w zakresie snu, stresu oraz bólu. Bardzo doceniają przejrzystą stronę, jasne opisy produktów oraz łatwość znalezienia potrzebnych informacji. Chwalą także możliwość skorzystania z konsultacji i dopasowania produktów do indywidualnych potrzeb. Zauważają solidne, estetyczne i bezpieczne pakowanie przesyłek, co podnosi komfort zakupów. Doceniają atrakcyjne ceny, promocje oraz możliwość wyboru korzystnych zestawów.

Opinie nt. sklepu hempmedical.pl

Zamówiłam zachęcona pozytywnymi opiniami i nie żałuję!!! Totalnie jestem zadowolona... udało mi się uspokoić organizm, spokojniej żyć i lepiej spać :)
Łatwość zakupów
sprzdawać produkty, które mają prawdziwy opis, olej konopny a olej cbd to dwa różne olejki
Odpowiedź ze sklepu hempmedical.pl
Dzień dobry, Ma Pan całkowitą rację - olejek CBD a olejek konopny to dwa różne olejki. W naszych olejkach CBD olejek konopny pełni funkcję nośnika, ale nie jest jedynym składnikiem produktu. Nie wiemy, na ile zadał Pan sobie trud, aby zapoznać się z ofertą, zapewne przeoczył Pan opisy i stąd tak słaba opinia. Na stronie każdego z olejków znajdzie Pan nie tylko kartę produktu, ale również wynik badań potwierdzający skład. Naprawdę trudno dokładniej przedstawić produkt. Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z zamieszczonymi informacjami, wierzymy, że w konsekwencji zmieni Pan zdanie, ponownie zamówi u nas olejki i będzie zadowolony z ich działania. Z pozdrowieniami Zespół Hemp Medical
Super!!!
Olejki konopne to dla mnie istny game-changer. Znów czuję, że żyję !
Bez wahania zasłużone 5 gwiazdek!
Szybka dostawa i fajne ceny 😄
PS
Paweł S.
Olejki bardzo czyste, jakość super. To się ceni, polecam!
Lepsza jakość życia ogólnie dzięki konopnym! Super!
Wszystko zgodne z zamówieniem
Zażywam już od dłuższego czasu. Widzę wyraźną poprawę w samopoczuciu i zasypianiu. CBD pozwala mi przetrwać stresujący czas w moim życiu. Polecam.
Szybka przesyłka i olejek działa
Na pewno jeszcze coś zamówię. Polecam.