hempmedical.pl

Opinie (2661) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4748)

hempmedical.pl

Opinie (2661) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4748)

Opinie na temat hempmedical.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich naturalny skład i skuteczność działania. Wielu klientów podkreśla błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, pomocna i życzliwa, często przewyższająca standardy branży. Klienci często dzielą się pozytywnymi efektami działania produktów, szczególnie w zakresie snu, stresu oraz bólu. Bardzo doceniają przejrzystą stronę, jasne opisy produktów oraz łatwość znalezienia potrzebnych informacji. Chwalą także możliwość skorzystania z konsultacji i dopasowania produktów do indywidualnych potrzeb. Zauważają solidne, estetyczne i bezpieczne pakowanie przesyłek, co podnosi komfort zakupów. Doceniają atrakcyjne ceny, promocje oraz możliwość wyboru korzystnych zestawów.

Opinie nt. sklepu hempmedical.pl

Produkt wysokiej jakości. Mega szybka wysyłka. Produkt zapakowany w urocze pudełeczko z karteczką z wypisanymi najistotniejszymi informacjami.
Bardzo jestem zadowolona z obsługi klienta, było bardzo ciepło i życzliwie. Na każde moje pytanie była wyczerpująca odpowiedź. Poprostu super.
Niezgodność opisu ze strony z opakowaniem i produktem, który otrzymałem. Na stronie na zd. jest np. napisane full spectrum, a na opakowaniu, które otrzymałem nie.
Odpowiedź ze sklepu hempmedical.pl
Dzień dobry, Dziękujemy za podzielenie się opinią. Pragniemy zapewnić, że otrzymany produkt jest w pełni zgodny z opisem zamieszczonym na naszej stronie – to wersja full spectrum, której skład potwierdzają aktualne wyniki badań ( zamieszczone na stronie). Różnica, którą Pan zauważył, dotyczy wyłącznie szaty graficznej – jesteśmy w trakcie jej aktualizacji, dlatego pojawiły się rozbieżności między rzeczywistym opakowaniem a zdjęciem zamieszczonym w sklepie internetowym. Zawartość produktu, jego skład oraz działanie pozostają dokładnie takie, jak w opisie. Przepraszamy za wszelkie niejasności oraz wątpliwości związane z tym przejściowym etapem i dziękujemy za zrozumienie. Z pozdrowieniami hempmedical.pl
Korzystałam z olejków Hempmedical i zauważyłam u siebie większą koncentracje oraz wyciszenie. Zamawiam kolejne. Pozdrawiam
Szybko, sprawnie !!!Polecam!!!
Na spokojnie ode mnie 5 gwiazdek!