Opinie na temat hempmedical.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, ich naturalny skład i skuteczność działania. Wielu klientów podkreśla błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, pomocna i życzliwa, często przewyższająca standardy branży. Klienci często dzielą się pozytywnymi efektami działania produktów, szczególnie w zakresie snu, stresu oraz bólu. Bardzo doceniają przejrzystą stronę, jasne opisy produktów oraz łatwość znalezienia potrzebnych informacji. Chwalą także możliwość skorzystania z konsultacji i dopasowania produktów do indywidualnych potrzeb. Zauważają solidne, estetyczne i bezpieczne pakowanie przesyłek, co podnosi komfort zakupów. Doceniają atrakcyjne ceny, promocje oraz możliwość wyboru korzystnych zestawów.
Opinie nt. sklepu hempmedical.pl
Sklep w 100% polecam. Szczególnie polecam konsultację przez zakupem. Bardzo mi pomogła w doborze produktów. Pozdrawiam
Klient to natarczywiec upierdliwy?
ogólnie produkty wyglądają bardzo dobrze, zaczęliśmy stosować te olejki ,ładnie są zapakowane, pipetka działa tak jak należy, smak, zapach, wszystko nam odpowiada ,jednak obsługa jest po prostu do kitu. jest podany numer telefonu na waszej stronie żeby kontaktować się przez WhatsAppa. Napisałam do pana w sprawie kupna. kiedy Pisałam w sprawie kupna byl chętny do odpowiedzi. kiedy już po zakupie zadawałam mu pytania i chciałam wiedzieć coś więcej , po prostu potrzebowałam pomocy, konkretniejszej rady, zlał mnie dwa razy. Odczytał wiadomości i zero odpowiedzi. naganne.
Odpowiedź ze sklepu hempmedical.pl
Szanowna Pani,
Dziękujemy za przesłanie opinii. Cieszy nas, że nasze produkty spełniły Pani oczekiwania pod względem jakości, zapachu, smaku oraz estetyki opakowań. Dbamy o każdy szczegół, aby dostarczać klientom rozwiązania najwyższej jakości.
Odnosząc się do zarzutów dotyczących obsługi klienta chcemy zaznaczyć, że działamy wielokanałowo: obsługujemy czat Tidio na stronie internetowej, odpowiadamy na zapytania w mediach społecznościowych, przez e-mail oraz WhatsApp. Ponadto udzielamy konsultacji telefonicznych praktycznie 24/7 – odbieramy wszystkie połączenia lub oddzwaniamy w możliwie najkrótszym czasie. Jesteśmy otwarci i dostępni dla każdego klienta.
Kontakt przez WhatsAppa stanowi jeden z kanałów komunikacji, który może czasem skutkować opóźnieniem odpowiedzi, zwłaszcza gdy pytania wymagają pogłębionej analizy. To jednak nie oznacza braku zaangażowania czy ignorowania zapytań.
Rozumiemy, że mogła się Pani poczuć niekomfortowo w zaistniałej sytuacji – bardzo nam przykro, jeśli odniosła Pani takie wrażenie. Absolutnie nie było to naszym celem. Najmocniej przepraszamy i prosimy o ponowny kontakt – chętnie zaproponujemy rekompensatę i dołożymy wszelkich starań, by rozwiać wszelkie nieporozumienia, a Pani była usatysfakcjonowana współpracą z nami.
Z wyrazami szacunku,
Szybko,sprawnie,polecam