Zamówiłam olejek dla mamy, bo miała dużo stresu i bóle stawów. Sklep znalazłam dzięki opiniom i nie zawiodłam się kontakt z obsługą był świetny, doradzili jak stosować. Mama po stosowaniu mówiła, że lepiej sypia ☺️
Na początku podchodziłem do CBD sceptycznie, bo nie wierzyłem w działanie. Przekonała mnie transparentność jasne składy, certyfikaty i brak zbędnych obietnic 👍
Stosuję olejki CBD już od dłuższego czasu więc mogę z całą pewnością stwierdzić,że ułatwiają zasypianie i spokojny sen. rano jestem bardziej wypoczęta i zrelaksowana.
Co by tu dużo pisać... jestem zadowolona z zakupu. Jest to pierwszy sklep z suplementami, gdzie zamówiłam ponowie i zamierzam wrócić na pewno. Obsługa pozostawia super wrażenie, a produkty, a w sumie to najważniejsze, pomagają mi :)
Zanim zdecydowałam się na zakup, napisałam do sklepu kilka pytań odpowiedź dostałam po kilkunastu minutach, bardzo merytoryczną i życzliwą. To mnie przekonało.
Pies miał stres przy burzy. Przysmak z dodatkiem konopi wyraźnie go wycisza, nie jest otępiały, tylko spokojniejszy. Paczka przyszła z dokładnym opisem dawkowania dla masy ciała 👍
CBD pomagają mi zachować równowagę i dobre samopoczucie. Polecam!
Szybka i sprawna dostawa. Zazwyczaj unikam suplementów, bo wolę jedzenie niż krople. Ale tutaj miałam wrażenie, że to nie jest suplement, tylko naturalne wsparcie. Zero dziwnych efektów
Nie spodziewałam się takiej jakości! Olejek 10% z Hempmedical działa dużo lepiej niż produkty z innych sklepów. Zero chemii, czysty skład i delikatny smak.
Codziennie kilka kropli rano do kawy i… dzień wygląda zupełnie inaczej. Zamiast rozdrażnienia mam spokojną energię, która trzyma mnie do wieczora. Proste rozwiązanie, a naprawdę dużo wnosi 😄
Jestem stałym klientem i jestem zadowolony. Zamówiłem olejek dla mamy i byłem pewien, że znowu usłyszę: to pewnie nic nie da. A teraz sama przypomina mi, żebym zamówił kolejną butelkę