Sklep bardzo intuicyjny, profesjonalne doradztwo na czacie: wytłumaczono różnicę między full spectrum a izolatem i dobrano dawkę startową. Efekt to duże zadowolenie i większy spokój wieczorem. Super 👍
Krótki update po miesiącu: wieczorem 20%, rano 10% u mnie balans idealny. Podoba mi się, że przy produktach są linki do badań i opis terpenów na ludzkim poziomie. Obsługa? Rzeczowa, bez skryptów.
Dobre CBD, uczciwy sklep, szybka dostawa. Kupuję już trzeci raz i wszystko zawsze bez zarzutu. Tak trzymać!
Po zamówieniu przyszedł mail, potem paczka, i w środku coś więcej niż produkt, czuję, że nie kupuję kota w worku. Otwieram buteleczkę i wiem, że ktoś się postarał
Dobre pierwsze wrażenie: porządne opakowanie, szybka wysyłka💪📦 Nic dodać, nic ująć
Zaskoczyła mnie czystość tego olejku. Żadnego gorzkiego posmaku, brak ciężkości w żołądku. Widać, że to produkt dobrze przefiltrowany 👍
Szybkość realizacji zamówienia.
Miałam ogromne problemy z bólami stawów. Nie dawały mi spać i nie dawały mi normalnie fukcjonować. Koleżanka poleciła mi olejki cbd i na próbę zamówiłam. Po pierwszej buteleczce bóle znacząco się zmiejszyły... teraz kończę drugą i na teraz nie czuję żadnych bóli. Dziękuję
Znalazłem hempmedical z polecenia i od tamtej pory kupuję tylko tutaj. Produkty są zawsze świeże, starannie zapakowane i skuteczne. Sklep wyróżnia się też szybką dostawą więc to jest ogromny plus 😊
Zamówienie wysłane tego samego dnia, pełna informacja o statusie i super kontakt. Po prostu profesjonalnie🙌
Wszystko super, ogromny plus za kontakt szybka odpowiedź na pytanie, pełna klarowność i życzliwość. To sprawia, że człowiek czuje się spokojny o swoje zamówienie 👍
Łatwy zakup i sprawna obsługa.
Świetny sklep! Przed wyjazdem w góry postawiłem na kapsułki. Zero kombinowania na szlaku, stała porcja i koniec. Dobre rozwiązanie w ruch, już zostaję przy tej formie w podróżach.