Opinie nt. sklepu hempmedical.pl
Regularnie zamawiam i zawsze jestem zadowolona. Dobra cena w stosunku do jakości, a paczka przychodzi szybciej, niż się spodziewam👍
Trenuję amatorsko i szukałem czegoś na wyciszenie wieczorem, biorę regularnie po treningach.
Obsługa klienta 10/10. Napisałam maila w niedzielę, w poniedziałek rano miałam odpowiedź i wskazówki co po czym zacząć.
Olejki pomogły mi się wewnętrznie wyciszyć i teraz lepiej sypiam!
„Dark mode” w mojej głowie zrobił się po tej stronie jaśniejszy 😅. Interfejs lekki, na telefonie śmiga lepiej niż połowa aplikacji. Olejki pierwsza klasa!
Kupuję regularnie od pół roku. Paczki zawsze schludne, zero problemów, olejek zawsze świeży.
Zaufany sklep, zamawiam już trzeci raz i zawsze pełne zadowolenie🥰
Nie jestem typem, który pisze opinie, ale tutaj muszę bo te produkty naprawdę odmieniły moje poranki. Mniej napięcia, więcej luzu. Właśnie tego szukałem
Bardzo solidny sklep. Paczka przyszła szybciej niż się spodziewałem, a produkty spełniają moje oczekiwania, jestem w 100% zadowolony
Obsługa jest na najwyższym poziomie. Produkty są skuteczne i certyfikowane .Widać, że wszystko działa tak, jak powinno. Polecam
Zero problemów, wszystko jasno opisane, a dostawa ekspresowa🚀 Polecam
Topka sklep, warto się zatrzymać i poczytać o produktach, nie ma tu ściemy tylko porządne olejki, mi bardzo pomagają uspokoić moje nerwy, super 😁
Mega szybka realizacja zamówienia i bardzo estetyczna paczka 💕
Profesjonalne podejście, szybka odpowiedź na pytania i bardzo atrakcyjna oferta. Zdecydowanie polecam zakupy tutaj
Olejek 10% dotarł szybko. Smak naturalny, lekko ziołowy, dokładnie tego się spodziewałam.
Telefon na infolinię odebrany od razu, pani pomogła dobrać moc pod moją wagę i cel. Bez ściemy, że muszę brać najwyższe stężenie. Szanuję takie podejście.
Sklep zasłużył na polecenie i ponowne zakupy!