Opinie nt. sklepu hempmedical.pl
Strona sklepu jest bardzo przejrzysta i łatwo znaleźć to, czego się szuka. Paczka dotarła szybko. Jestem bardzo zadowolony
Sklep oferuje spory asortyment 💪 Paczka przyszła szybko, a produkty są naprawdę dobre i działają tak, jak trzeba
Wreszcie trafiłam na sklep z w pełni naturalnymi i skutecznymi olejkami. Obsługa naprawdę profesjonalna
Robiłem większe zamówienie na firmę. Dane do faktury, NIP, korekta po drobnej literówce wszystko ogarnięte w jednej wymianie maili. 😄👍
Obsługa sklepu zawsze profesjonalna😊Olejek jest naprawdę wydajny i starcza na długi czas, co bardzo doceniam👍
Olejki z tego sklepu to prawdziwa jakość premium. Zdecydowanie najlepsze, jakie miałam okazję testować
Szybka realizacja, doskonaly kontakt.
Dobrze zbadany a co najważniejsze skuteczny olejek. Nie mam żadnych uwag!
Nie wiem, kto odpowiada za design, ale te buteleczki to małe dzieła sztuki. A w środku produkt, który naprawdę działa. Rzadkie połączenie.
Super 😀 Paczka przyszła błyskawicznie, a olejek zapakowany z ogromną dbałością
Obsługa sklepu świetna, szybki kontakt i dostawa!
Polecam bardzo serdecznie , kontakt , czas realizacji wysztko na 6 +
Dla mamy 60+ zamówiłem krople na noc wstaje w lepszym nastroju. Bonus to buteleczka ma podziałkę
Byłam niedowiarkiem. W stresie kupiłam buteleczkę. Spokój, którego nie pamiętam olejki są ze mną już ponad pół roku. Polecam każdemu.
Lubię, kiedy sklep internetowy ma charakter. Tu czuję, że wszystko jest spójne od estetyki strony po filozofię marki, produkty super
Pierwszy raz tu kupowałem i jestem mega zadowolony 😎