Opinie nt. sklepu hempmedical.pl
Paczka przyszła tak zapakowana, że wyglądała jak prezent od marki premium. Otwieranie jej to była przyjemność sama w sobie 😊
Bałam się, że będzie gorzki posmak, a olejek jest całkiem neutralny. Wreszcie coś, co da się stosować regularnie 🥰
Na stronie wszystko chodzi płynnie, nawet na słabszym telefonie. Przejrzyste menu, szybkie filtrowanie po stężeniu i typie olejku.
Sklep jest mega przejrzysty nie trzeba być ekspertem, żeby wybrać odpowiedni olejek. Wszystko wyjaśnione tak, że nie ma stresu.
Nie zawiodłem się na jakości. Mogę polecić !
Kontakt osobisty z promocją. Szybka wysyłka.
W fazie testów, narazie wszystko ok
Proces zamówienia bardzo prosty i szybki. Paczka dotarła w dwa dni, a produkty były starannie zabezpieczone 👍
Sklep naprawdę solidny. Paczka przyszła w dwa dni, dobrze zapakowana, a olejek dokładnie taki, jak w opisie
Pierwszy raz zamówiłam kapsułki do biura. Zrobiłam większy zapas w opcji 2+1. Portfel dziękuje, a ja mam spokój na kwartał.
Od zamówienia do dostawy minęły dwa dni. To mój trzeci zakup i za każdym razem taki sam poziom. Super 👍
Strona działa płynnie na telefonie. Przyciski są tam, gdzie kciuk się ich spodziewa 👍
Szybka wysyłka i bardzo dobre olejki, jakość jest porządna 👍
Przekonałam się na własnej skórze o jakości i efektach tych olejków i mogę szczerze polecić!
Bardzo dobra jakość. Polecam
Nie wiem, co jest szybsze ich wysyłka czy działanie kropli pod językiem. Zamówiłem, paczka była praktycznie chwila moment 👍