samplestore.pl- Logo - Opinie

samplestore.pl

Opinie (1165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1243)

samplestore.pl- Logo - Opinie

samplestore.pl

Opinie (1165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1243)

Opinie na temat samplestore.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas dostawy oraz profesjonalny, indywidualny i pomocny poziom obsługi klienta. Jakość produktów, ich oryginalność oraz staranne wykonanie są regularnie podkreślane jako atuty sklepu. Dodatkowo, wielu klientów pozytywnie ocenia estetyczne pakowanie oraz miłe dodatki do zamówień, takie jak słodycze czy upominki. Zgodność towaru z opisem i rozmiarem również jest najczęściej oceniana pozytywnie. Niektórzy klienci wyrażają niezadowolenie z powodu opóźnień w dostawie oraz sporadycznych niezgodności towaru z opisem lub rozmiarem. Pojawiają się także pojedyncze negatywne uwagi dotyczące braku reakcji lub trudności z uzyskaniem informacji od sklepu oraz uszkodzeń opakowań.

Opinie nt. sklepu samplestore.pl/

Miła obsuga pomocna, były małe błędy w systemie INPOST, na infolinii chłopak od razu pomaga. Szybka sprawna dostawa buty oryginalne
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za 5 gwiazdek! To znak, że nasza dbałość o szczegóły jest dla Państwa wartością. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Dobra i szybka wysłka, polecam samplestore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za pozostawioną opinię. Zamówienie zostało złożone 10 lutego, a doręczone 21 lutego — numer przesyłki: 620999695034606674497362. Na stronie widniała informacja o czasie realizacji 7–10 dni roboczych i termin ten został dotrzymany. Oferujemy bardzo limitowane pary, które pozyskujemy z różnych zakątków świata, dlatego zawsze podajemy bezpieczny przedział czasowy realizacji, zachowując pełną transparentność wobec klientów. Jeżeli mimo to coś nie spełniło oczekiwań, prosimy o informację, co dokładnie poszło nie tak — zależy nam na rzetelnym wyjaśnieniu sytuacji. Przypominamy również o możliwości zwrotu w ciągu 14 dni od otrzymania zamówienia, bez podawania przyczyny. Pozostajemy do dyspozycji. SampleStore

Nie otrzymałem zamo

Nie otrzymałem zamówienia
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za złożone zamówienie na Supreme Hanes Black (#HANEST-SHIRT-Black). Aktualnie oczekujemy na dostawę produktu do naszego magazynu. Planowana dostawa jest na poniedziałek, 23 lutego. W tym samym dniu zamówienie zostanie nadane, czyli w najbliższym możliwym dniu roboczym. Dokładamy wszelkich starań, aby realizacja przebiegła możliwie najszybciej. Dziękujemy za cierpliwość i zaufanie.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za opinię. SampleBox to produkt cyfrowy zawierający wyłącznie kody rabatowe, które są wysyłane drogą mailową — informacja ta znajduje się w opisie oferty przed zakupem. Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z przedstawionymi warunkami. Jeżeli pojawiły się jakiekolwiek wątpliwości dotyczące realizacji, prosimy o kontakt bezpośredni — chętnie wszystko wyjaśnimy. SampleStore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dzień dobry, dziękujemy za wystawioną ocenę. Zauważyliśmy, że zamówienie na model Air Jordan 4 Retro Cave Stone zostało złożone 15 grudnia, a przesyłka została doręczona 18 grudnia (nr przesyłki: 1032884448104U). Będziemy wdzięczni za informację, co wpłynęło na ocenę 3 gwiazdek — zależy nam na poznaniu opinii klientów i ewentualnej poprawie jakości obsługi. Przypominamy również, że przysługuje 14 dni na zwrot produktu, jeśli nie spełnia on oczekiwań. Pozdrawiamy
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za najwyższą ocenę. To dla nas ogromna motywacja do dalszego podnoszenia standardów. Zapraszamy ponownie do SampleStore. Z poważaniem, CEO Michał Sokołowski
Bardzo długo czekałam na przesyłkę