samplestore.pl- Logo - Opinie

samplestore.pl

Opinie (1165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1243)

samplestore.pl- Logo - Opinie

samplestore.pl

Opinie (1165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1243)

Opinie na temat samplestore.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas dostawy oraz profesjonalny, indywidualny i pomocny poziom obsługi klienta. Jakość produktów, ich oryginalność oraz staranne wykonanie są regularnie podkreślane jako atuty sklepu. Dodatkowo, wielu klientów pozytywnie ocenia estetyczne pakowanie oraz miłe dodatki do zamówień, takie jak słodycze czy upominki. Zgodność towaru z opisem i rozmiarem również jest najczęściej oceniana pozytywnie. Niektórzy klienci wyrażają niezadowolenie z powodu opóźnień w dostawie oraz sporadycznych niezgodności towaru z opisem lub rozmiarem. Pojawiają się także pojedyncze negatywne uwagi dotyczące braku reakcji lub trudności z uzyskaniem informacji od sklepu oraz uszkodzeń opakowań.

Opinie nt. sklepu samplestore.pl/

Polecam tę sklep bardzo szybka dostawa wszystko się zgadza
Serdecznie polecam. Szybka wysyłka, towar 100% oryginalny. Córka mega zadowolona 😊
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za opinię pełną uznania. Takie recenzje utwierdzają nas, że jesteśmy na właściwej drodze. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Troszkę długa dostawa, ale buty super
Szybka wysyłka, towar wysokiej jakości.
Polecam, buty zostały dostarczone w przewidywanym czasie dostawy.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Twoja opinia daje nam jeszcze więcej energii, by dostarczać najlepszy streetwear na rynku.
git
Szybka dostawa

Wysyłka szybka. Zamówione w środę w piątek wysłane Labubu.Dziecko zadowolone.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Doceniamy Pani zaufanie i pozytywną opinię. Dzięki takim ocenom wiemy, że warto działać z pełnym zaangażowaniem. Z poważaniem, Zespół SampleStore
dostalem inny prodkut niz zamowilem + brak obiecanych bonusow zamowilem jeszcze jeden dres z trapstara i z fear of god ale nawet tego nieodbieram bo przyjdzie cos innego jeszcze
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dzień dobry, dziękujemy za wiadomość. Jest to pierwsza taka sytuacja, z jaką spotykamy się przy realizacji zamówień. Podczas pakowania mogła nastąpić jednostkowa pomyłka, za co przepraszamy. Prosimy o kontakt bezpośredni poprzez wiadomość prywatną — zapewniamy szybkie i pełne rozwiązanie sprawy. Przypominamy również, że przysługuje Panu 14 dni na zwrot produktu. Zależy nam na rzetelnym wyjaśnieniu sytuacji i satysfakcji klienta. Z poważaniem, Gabriela Sokołowska Operations Manager | SampleStore
brak rozwiazania w sprawie wyslania blednego dresu oraz wmawianie ze owego nie ma syanie