Opinie na temat samplestore.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybki czas dostawy oraz profesjonalny, indywidualny i pomocny poziom obsługi klienta. Jakość produktów, ich oryginalność oraz staranne wykonanie są regularnie podkreślane jako atuty sklepu. Dodatkowo, wielu klientów pozytywnie ocenia estetyczne pakowanie oraz miłe dodatki do zamówień, takie jak słodycze czy upominki. Zgodność towaru z opisem i rozmiarem również jest najczęściej oceniana pozytywnie.
Niektórzy klienci wyrażają niezadowolenie z powodu opóźnień w dostawie oraz sporadycznych niezgodności towaru z opisem lub rozmiarem. Pojawiają się także pojedyncze negatywne uwagi dotyczące braku reakcji lub trudności z uzyskaniem informacji od sklepu oraz uszkodzeń opakowań.
Opinie nt. sklepu samplestore.pl/
Towar zgodny z opisem, dostawa bardzo szybka, ale kontakt w sprawie zwrotu tragedia!! Brak info na koncie, nie odpisywanie na maile, nie odbieranie telefonu podanego na stronie.
Wszystko super mega szybką dostawą super buty
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Twoja ocena dodaje nam energii do dalszego działania i wprowadzania nowych limitowanych kolekcji.
Wszystko sprawnie i z pełną profeską
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Cieszymy się, że możemy dostarczać Ci jakość wartą pięciu gwiazdek!
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Informujemy, że zamówienie złożone 22 października zostało wysłane 27 października, zgodnie z terminem realizacji podanym na stronie (7–10 dni roboczych).
Numer przesyłki: 523000015148317115388543 – status można sprawdzić na stronie przewoźnika.
Z poważaniem, Ceo Michał Sokołowski
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Zamówienie na buty Air Force 1 zostało zrealizowane i wysłane w ciągu 24 godzin od momentu złożenia zamówienia, zgodnie z deklarowanym czasem realizacji. Numer przesyłki: 1034067512711U. Przykro nam z powodu wystawionej oceny – w przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń zachęcamy do bezpośredniego kontaktu w celu ich wyjaśnienia.
Z poważaniem, Ceo Michał Sokołowski
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Zamówienie zostało prawidłowo doręczone (nr przesyłki: 615378399636040132728239). Prosimy o niewprowadzanie innych klientów w błąd. W przypadku jakichkolwiek zastrzeżeń pozostajemy do dyspozycji.
Ceo, Michał Sokołowski
Szybka realizacja, zamówienie zgodne z opisem
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy, że wspierasz naszą misję tworzenia miejsca dla prawdziwego streetwearu premium.
koszulka bape
trafiłam na świetną promocję, więc zakup był bardzo opłacalny, naprawdę szybka dostawa polecam serdecznie dodatkowo w paczce był miły upominek
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Bardzo nam miło, że spełniliśmy oczekiwania. Dziękujemy za pozytywną opinię!
Expresowa wysyłka i dostawa 🙂
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Ogromne dzięki! Taka opinia to czysta motywacja.
Mega szybka dostawa, buty super
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Twoje wsparcie daje nam energię, by działać jeszcze lepiej.
Była zamawiana koszulka w kolorze czarnym a dostarczono w kolorze białym. Nie zdążymy z wymianą produktu przed świętami, a bardzo zależało nam na takim prezencie.
Dzień dobry,
po weryfikacji zamówień nie odnotowaliśmy sytuacji, w której do zamówienia czarnej koszulki został wysłany produkt w innym kolorze.
Oczywiście, jeśli doszło do pomyłki po stronie magazynu, bardzo za to przepraszamy - nie jest to standard, do którego dążymy.
Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić sprawę i zaproponować rekompensatę (np. kod rabatowy lub inne rozwiązanie).
Dziękujemy za zgłoszenie i przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Ceo Michał Sokołowski
Zadowolona z zakupu,jeden minus za długi czas realizacji ,no był gratis co troszkę zrekompensowało,po za tym wszystko ok.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za bardzo dobrą opinię! Chcielibyśmy dowiedzieć się, co możemy jeszcze poprawić, by następnym razem w pełni Cię zachwycić. Zapraszamy do kontaktu!