samplestore.pl- Logo - Opinie

samplestore.pl

Opinie (1165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1245)

samplestore.pl- Logo - Opinie

samplestore.pl

Opinie (1165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1245)

Opinie na temat samplestore.pl są przeważająco pozytywne. Klienci chwalą wysoką jakość, oryginalność oraz solidne wykonanie produktów, podkreślając ich zgodność z opisem i oczekiwaniami. Doceniają również profesjonalizm, pomocność i indywidualne podejście obsługi, a także szybkie odpowiedzi na zapytania. Dodatkowym atutem są drobne upominki dołączane do zamówień, które pozytywnie zaskakują. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także sprawnej i szybkiej dostawy. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia dotyczące kontaktu ze sklepem, gdzie niektórzy klienci doświadczyli trudności w komunikacji lub braku odpowiedzi. Zdarzają się też uwagi o braku wsparcia przy rozwiązywaniu problemów oraz sporadyczne opóźnienia w dostawie. Część klientów sygnalizuje również drobne niezgodności produktów z opisem.

Opinie nt. sklepu samplestore.pl/

Wszystko gites

Dostawa dosyć szybko dotarła, produkt super!
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za ocenę na 5 gwiazdek. Dokładamy wszelkich starań, aby jakość naszych produktów i obsługi zawsze była na najwyższym poziomie. Miło wiedzieć, że zostało to docenione.
Długi czas oczekiwania
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Szanowny Panie, czas realizacji zamówienia wynikał z faktu, że produkt był limitowany i sprowadzany specjalnie na Pana zamówienie ze Stanów Zjednoczonych. Informacja o wydłużonym czasie oczekiwania była widoczna przy produkcie w momencie zakupu. W przypadku produktów limitowanych taki czas realizacji jest standardowy i niezależny od sklepu. Zawsze istnieje również możliwość anulowania zamówienia lub skorzystania z 30-dniowego prawa zwrotu. Z poważaniem, Team SampleStore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania. Państwa satysfakcja jest dla nas największą nagrodą. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Jest nam bardzo miło, że docenił Pan naszą jakość i obsługę. Będziemy stale podnosić nasze standardy. Z poważaniem, Zespół SampleStore

opinia

zamówiłem koszulkę corteiza ogólnie fajna oversize sklep godny polecenia.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Serdecznie dziękujemy za wysoką ocenę i zaufanie!
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za wystawioną opinię i ocenę ⭐⭐⭐⭐. Każda opinia jest dla nas bardzo cenna – pomaga nam stale podnosić jakość obsługi i oferty SampleStore. Zależy nam, aby kolejne zakupy były już na pełne 5 gwiazdek i mamy nadzieję, że przy następnej okazji w pełni spełnimy Pana oczekiwania. Z poważaniem, Michał Sokołowski
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za najwyższą ocenę! To dla nas ogromna motywacja, aby wciąż dostarczać produkty i obsługę na najwyższym poziomie. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania. Państwa satysfakcja jest dla nas największą nagrodą. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
5 gwiazdek to dla nas ogromny zaszczyt. Dziękujemy, że jest Pan częścią społeczności SampleStore. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Doceniamy Pana zaufanie i pozytywną opinię. Dzięki takim ocenom wiemy, że warto działać z pełnym zaangażowaniem. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za wspaniałą ocenę! Dołożymy wszelkich starań, by każdy kolejny kontakt był równie pozytywny. Z poważaniem, Zespół SampleStore
dzieki za wysłanie nie tej koszulki trapstara którą zamówiłem xd
Produkt zgodny z opisem
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Bardzo nam miło czytać tak pozytywną opinię. Dziękujemy za zaufanie i czas poświęcony na podzielenie się wrażeniami. Dołożymy wszelkich starań, aby każda kolejna wizyta była równie satysfakcjonująca.
Super obsługa, dobra informacja, polecam
Dziękujemy!
nie znalezli mojej koszulki jednak mam inna bardziej mj sie podoba dziekuje
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dzięki za 5 gwiazdek i pozytywny vibe! Takie opinie dają nam energię do działania 🔋 Z poważaniem, Zespół Samplestore
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za wystawienie opinii. 😊 Z naszej strony zamówienie zostało zrealizowane w terminie i zgodnie z ustaleniami. Jeśli pojawiło się coś, co nie spełniło Pana/Pani oczekiwań – będziemy wdzięczni za wskazówki, abyśmy mogli stale podnosić jakość naszych usług. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Polecam serdecznie. Wszystko super, rewelacyjne ciuchy. Bardzo szybka wysyłka.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Bardzo się cieszymy, że produkt i obsługa spełniły Twoje oczekiwania – zapraszamy ponownie!
Wszystko zgodnie z opisem. Syn zachwycony.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Super, że wszystko przebiegło pomyślnie – zapraszamy ponownie!