samplestore.pl- Logo - Opinie

samplestore.pl

Opinie (1165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1245)

samplestore.pl- Logo - Opinie

samplestore.pl

Opinie (1165) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1245)

Opinie na temat samplestore.pl są przeważająco pozytywne. Klienci chwalą wysoką jakość, oryginalność oraz solidne wykonanie produktów, podkreślając ich zgodność z opisem i oczekiwaniami. Doceniają również profesjonalizm, pomocność i indywidualne podejście obsługi, a także szybkie odpowiedzi na zapytania. Dodatkowym atutem są drobne upominki dołączane do zamówień, które pozytywnie zaskakują. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także sprawnej i szybkiej dostawy. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia dotyczące kontaktu ze sklepem, gdzie niektórzy klienci doświadczyli trudności w komunikacji lub braku odpowiedzi. Zdarzają się też uwagi o braku wsparcia przy rozwiązywaniu problemów oraz sporadyczne opóźnienia w dostawie. Część klientów sygnalizuje również drobne niezgodności produktów z opisem.

Opinie nt. sklepu samplestore.pl/

Extra obsługa 🔝polecam
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Bardzo dziękujemy za ocenę 5⭐ i zaufanie, jakim obdarzyli Państwo nasz sklep. To dla nas najlepsza motywacja do dalszej pracy. Zachęcamy do śledzenia naszych nowości — z przyjemnością ponownie Państwa obsłużymy.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani naszą jakość i obsługę. Będziemy stale podnosić nasze standardy. Z poważaniem, Zespół SampleStore
Bardzo polecam szybka i sprawna wysyłka budki też spoko
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za wyróżnienie naszej pracy najwyższą oceną.
Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy!
Skibidi
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Serdecznie dziękujemy za wysoką ocenę i zaufanie!
Polecam serdecznie
Dziękujemy!
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
5 gwiazdek? Kochamy to! ⭐⭐⭐⭐⭐ Dzięki, że jesteś z nami — do następnego razu!
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! To klienci tacy jak Ty tworzą naszą społeczność i sprawiają, że chcemy się rozwijać. 💫
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za maksymalną ocenę! Twoja satysfakcja to dla nas priorytet. Zapraszamy ponownie! 🙌
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy serdecznie za pozostawienie opinii i ocenę naszego sklepu! Cieszymy się, że ogólnie był Pan zadowolony z zakupów. Jeśli możemy zrobić coś, aby następnym razem zasłużyć na pełne 5 gwiazdek, będziemy wdzięczni za wskazówki lub sugestie — każda uwaga jest dla nas cenna i pomaga nam stale podnosić jakość obsługi. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że kolejna wizyta w naszym sklepie będzie jeszcze lepsza. Z poważaniem, Michał Sokołowski
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że jest Pan niezadowolony z czasu dostawy. Zamówienie o numerze przesyłki 523000013027641063353657 zostało doręczone 20 listopada (wysłane 17), czyli po 5 dniach od zakupu - w terminie zgodnym z informacją na stronie (7–10 dni). Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia docierały jak najszybciej. Jeśli możemy w jakikolwiek sposób poprawić Pana doświadczenie z zakupów, prosimy o kontakt - chętnie pomożemy. Z poważaniem, Ceo Michał Sokołowski
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz zaufanie okazane naszej marce. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie i pozostajemy do dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań lub potrzeb.
Polecam !
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za wyróżnienie naszej pracy najwyższą oceną.
Dziękujemy!
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za świetną opinię – to dla nas znak, że idziemy w dobrą stronę.
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Bardzo nam miło, że spełniliśmy oczekiwania. Dziękujemy za pozytywną opinię!
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę i miłe słowa! 🥰 Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli przyjemność Cię obsłużyć. Zapraszamy ponownie! 🙌
Odpowiedź ze sklepu samplestore.pl
Dziękujemy za najwyższą ocenę. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Zapraszamy ponownie i pozostajemy do dyspozycji.