Opinie na temat kapak.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo chwalą szybką realizację zamówień oraz dostawę. Jakość pudełek i akcesoriów spełnia oczekiwania kupujących, a obsługa klienta oceniana jest jako bardzo miła, fachowa i pomocna, co pozytywnie wpływa na doświadczenie zakupowe. Wiele osób deklaruje chęć powrotu do sklepu i poleca go innym. Pozytywne opinie dotyczą również odpowiedniego zabezpieczenia przesyłek. Pojawiła się jednak pojedyncza negatywna opinia związana z opakowaniem przesyłki.
Opinie nt. sklepu kapak.pl/
Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny :)
Bardzo szybka dostawa i super cena
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny - zawsze staramy się, by produkty trafiły do Pańtwa jak najszybciej :)
Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny :)
Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobra jakość produktów.
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny i zapraszamy ponownie do zakupów w naszym sklepie :)
Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny :)
Wszystko ok jestem zadowolona z zakupu.polecam sprzedającego napewno wrócę do powtórnego zakupu
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy bardzo za zaufanie i docenienie naszej pracy. Będzie nam bardzo miło ponownie gościć Panią w naszym sklepie online :)
Szybko i dobry towar.
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy bardzo za zaufanie i za wystawienie oceny :)
Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny :)
100%zadowolenia szybka wysyłka mimo świat super kontakt z firmą napewno skorzystam kolejny raz
Odpowiedź ze sklepu kapak.pl
Dziękujemy bardzo za wystawienie oceny!
Mimo pewnych trudności w tym szalonym okresie, naprawdę robiliśmy wszystko, co w naszej mocy, aby przesyłki dotarły do wszystkich naszych Klientów w terminie!
Tym bardziej dziękujemy za docenienie zaangażowania naszego zespołu i zapraszamy do ponownych zakupów :)