JustNails.pl- Logo - Opinie

JustNails.pl

Opinie (4658) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (18 204)

JustNails.pl- Logo - Opinie

JustNails.pl

Opinie (4658) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (18 204)

Opinie na temat JustNails.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni estetyką, starannością oraz bardzo dobrym zabezpieczeniem pakowania przesyłek, podkreślając dbałość o każdy detal. Bardzo pozytywnie oceniana jest ekspresowa realizacja zamówień i szybkie dostawy, co skraca czas oczekiwania na produkty. Dodatkowe prezenty, słodycze i próbki dołączane do zamówień są miłym akcentem, który docenia wielu kupujących. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością i skutecznością w rozwiązywaniu problemów. Klienci chwalą także szeroki wybór produktów, różnorodność marek oraz możliwość dokonania kompleksowych zakupów w jednym miejscu. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości i zgodne z opisami, a użytkownicy są zadowoleni z ich działania.

Opinie nt. sklepu justnails.pl

Dziękujemy za opinię ☺️
Nic nie musicie,uwielbiam u was zamawiac duzy wyboe i szybkie dostawy ❤️
Dziękujemy za opinię ☺️
Pięknie zapakowana paczka. Otwierałam z uśmiechem na twarzy. Duży wybór fajnych produktów, szybka wysyłka. I oczywiście produkty bardzo dobrze zabezpieczone.
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię 🩷 Ogromnie się cieszymy, że paczka wywołała uśmiech już przy otwieraniu - dokładnie o to nam chodzi 🥹 Super, że doceniasz zarówno szybki czas wysyłki, jak i zabezpieczenie oraz nasz asortyment. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie 😍
paczka przyszła jak zawsze szybko i słodko, funkcjonalnie zapakowana produkty są tanie i super jakości.
Dziękujemy za opinię 🩷
Wszystko zgodnie z zamówieniem, bardzo szybka dostawa
Dziękujemy za opinię ☺️
Ładnie zapakowane,z miłością do klienta i szybka dostawa,jedynie mogły by być jakieś gratisy od mniejszych kwot według mnie.Ogólnie polecam
Dziękujemy za opinię ☺️
idealnie zapakowany , wysyłka bardzo szybko, produkty idealne
Dziękujemy za opinię ☺️
Bardzo szybka realizacja zamówienia, ślicznie zapakowane.
Dziękujemy za opinię ☺️
Bardzo szybki czas realizacji. Zamówiłam przed 15 i na następny dzień paczka była juz u mnie 😍
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Dziękujemy za opinię ☺️ Jeśli możemy coś poprawić daj nam proszę znać na sklep@justnails.pl 🙏
Zamówienia otrzymałem bardzo szybko. Polecam ten sklep. Duży wybór produktów.
Szybka dostawa, pięknie zapakowane
Dziękujemy za opinię ☺️
Jakość produktów bardzo dobra. Gorąco polecam

jestem bardzo zadowolona

Za każdym razem jestem bardzo zadowolona
Dziękujemy za opinię ☺️
Paczka pięknie i bezpiecznie zapakowana, bezproblemowa wysyłka oraz fajne gratisy. Polecam z całego serca!
Dziękujemy za opinię ☺️
Jam zawsze wszystko idealnie,pomimo że zamawiałam do francji to bardzo szybko przyjechala 😍😁😚
Szybko, sprawnie jak zawsze pięknie spakowane produkty. Polecam 😊
Dziękujemy za opinię ☺️
Duży asortyment i szybka wysyłka

Jak zawsze SUPER

Produkty świetnej jakości w przystępnych cenach i świetnych promocjach, dobrze zabezpieczone. Szybka wysyłka. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Polecam serdecznie
Dziękujemy ślicznie za opinię 😍
Szybka wysyłka i pięknie pakowane paczki🩷
Dziękujemy za opinię ☺️
Paczuszka świetnie zapakowana tak słodkiej jeszcze nigdy nie miałam 😍,frez tez super polecam