Opinie na temat JustNails.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są zachwyceni estetyką, starannością oraz bardzo dobrym zabezpieczeniem pakowania przesyłek, podkreślając dbałość o każdy detal. Bardzo pozytywnie oceniana jest ekspresowa realizacja zamówień i szybkie dostawy, co skraca czas oczekiwania na produkty. Dodatkowe prezenty, słodycze i próbki dołączane do zamówień są miłym akcentem, który docenia wielu kupujących. Obsługa klienta wyróżnia się uprzejmością i skutecznością w rozwiązywaniu problemów. Klienci chwalą także szeroki wybór produktów, różnorodność marek oraz możliwość dokonania kompleksowych zakupów w jednym miejscu. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości i zgodne z opisami, a użytkownicy są zadowoleni z ich działania.
Opinie nt. sklepu justnails.pl
Oliwka o zapachu kiwi z Excellent pachnie obłędnie
Dziękujemy za opinię ☺️
Ekspresowa wysyłka i dobry wybór produktów ☺️
Dziękujemy za opinię ☺️
Rewelacja! polecam tą firmę z całego serca, zamówienia przychodzą w mgnieniu oka.
Super kontakt. pięknie zapakowana paczka.
bardzo polecam
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Bardzo dziękujemy za tak cudowną opinię! 🩷
Ogromnie się cieszymy, że wszystko przebiegło tak, jak powinno - szybka wysyłka, sprawny kontakt i opakowanie są dla nas naprawdę ważne ✨
Dziękujemy za polecenie i za zaufanie! 😊
Super szybka dostawa i towar zgodny z opisem.polecam
Dziękujemy za opinię ☺️
super jak zawsze polecam bardzo szybka dostawa i sliczna paczka
🫶🏼
Super sposób zapakowania i miłe bonusy w postaci cukierka i kodu promocyjnego z kodem do darmowych lekcji on line. Jakoś produktów niezawodna😍
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Dziękujemy za tak miłe słowa 🩷
Cieszymy się, że sposób pakowania, małe dodatki i jakość produktów zrobiły na Tobie dobre wrażenie - to zawsze ogromnie motywuje nasz zespół! 😍
Baza przyjechała nie zabezpieczona i obruszyła całą paczkę z zawartością, myślę że to przypadek
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Cześć Ola! Bardzo przepraszamy za tę sytuację 😥. Dokładamy wszelkich starań, aby każda paczka była solidnie zabezpieczona, jednak w transporcie zdarzają się czasem zdarzenia losowe, na które nie mamy pełnego wpływu.
W takich sytuacjach prosimy o bezpośredni kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta pod adresem sklep@justnails.pl w celu złożenia reklamacji - na pewno pomożemy! 🩷
Szybka realizacja. Zapakowane z sercem.
Dziękujemy za opinię ☺️
Wysyłka w bardzo szybkim czasie polecam
Dziękujemy za opinię ☺️
Pięknie i estetycznie wszystko zapakowane plus mały prezencik 🙂 serdecznie polecam
Dziękujemy za opinię ☺️
Wszystko pięknie zapakowane i zgodne z opisem
Paczka wysłana prawidłowo
Wszystko super 😊
Dziękujemy za opinię ☺️
Jeju takie piękne zapakowanie!!!
Szybka wysyłka dosłownie w jeden dzień przyszły produkty do mnie. Zapakowane cudo. Polecam absolutnie.
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Dziękujemy za opinię, bardzo nam miło 🥹🩷
Paczuszka pięknie zapakowana i ozdobiona w różowy papier oraz pianki w kształcie serduszka. Z radością rozpakowałam moje zamówienie
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Bardzo nas to cieszy, dziękujemy 🩷
Jak zawsze świetnie zapakowane. Bardzo szybka realizacja. Dziękuję.
Serdecznie polecam.
Towar zgodny z opisem.
Wysylka ekspresowa
Bardzo szybka wysyłka 😁 polecam
Pięknie zapakowana paczka 🤩
Odpowiedź ze sklepu JustNails.pl
Dziękujemy za opinię! Jeśli jest coś co moglibyśmy poprawić daj nam proszę znać na sklep@justnails.pl 🙏